Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoedhotel Villa Vennendal

  • Gelderland
  • Nunspeet
Vennenpad 5, 8072 PX, Nunspeet
1 - 150 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Landgoedhotel Villa Vennendal

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven
Buiten trouwen

Omgeven door de bossen van de Veluwe, aan de rand van kunstenaarsdorp Nunspeet, is een plek waar u nieuwe energie op kunt doen en met volle teugen kunt genieten: Landgoedhotel Villa Vennendal.

U waant zich ver weg van de bewoonde wereld en toch vindt u op steenworp afstand de A28 en het NS station Nunspeet. Bij Villa Vennendal is alles in huis om u een paar heerlijke dagen te bezorgen in een prachtig decor; kom sfeervol vertoeven, onthaasten en ontmoeten op de Veluwe.

Hier vindt u nog echte warmte en gezelligheid. Wanneer u het hotel uitwandelt, staat u direct in de Veluwse bossen waar u oog in oog kunt komen te staan met herten, reeën of wilde zwijnen. De afwisselende natuur vormt een ideale plek voor een prachtige wandeling of fietstocht. Villa Vennendal is de perfecte uitvalsbasis om één van de mooiste Nederlandse landschappen te ontdekken. 

Inspirerende vergaderlocatie
De vergaderlocatie van Villa Vennendal in Nunspeet is de ideale plek om te vergaderen op de Veluwe. Niet alleen omdat wij centraal in het land liggen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet, maar ook omdat we in een bosrijke omgeving liggen; vergaderen in het groen op een inspirerende vergaderlocatie.

Iets te vieren? 
Feestje, verjaardag, reünie, bedrijfsuitje, receptie of jubileum. Villa Vennendal nodigt u van harte uit om uw partij op het prachtige landgoed op de Veluwe te vieren! Met een grote verscheidenheid aan ruimtes zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een onvergetelijke bijeenkomst te organiseren. Villa Vennendal verzorgt met veel persoonlijke aandacht, zoals alleen een familiebedrijf dat kan, feesten, partijen en andere bijeenkomsten; van een intieme bijeenkomst tot spectaculaire events. Met een eigen keukenbrigade en een gastvrije bediening is succes verzekerd. 

Trouwen
De perfecte plek om uw romantische trouwdag te beleven; intiem vanaf 10 personen of groots tot 150 personen. De Villa biedt een heleboel mogelijkheden onder één dak!

Een sprookjesachtige huwelijksvoltrekking in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter, een gezellige toost met bubbels en bruidstaart in de Huisbar, een heerlijk uitgebreid diner in Tante's Bistro of de prachtige Wintertuin, het kan allemaal! Rondom het hotel zijn prachtige terrassen met op de achtergrond de idyllische vennen. 

Voor meer informatie over onze veelzijdige locatie en alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard bent u van harte welkom om onze locatie te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. We plannen graag een afspraak met u in! 

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Door onze centrale ligging midden in het land zijn wij vanuit het gehele land goed te bereiken. Op loopafstand ligt treinstation Nunspeet en ook vanaf de A28 bent u binnen 3 minuten op plaats van bestemming. 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Werkkamer ja12162016---
Werkkamer gekoppeld ja20304030---
Werkkamer geheel ja507015070150150150
Voorkamer groot ja20304030---
Voorkamer klein ja10141814---
Voorkamer gekoppeld ja34304030808080
Wintertuin ja-----70-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het grote landgoed beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Voor het hotel is een grote parkeerplaats beschikbaar, maar ook bij onze lodges en de vergaderruimtes bieden wij de mogelijkheid om geheel kosteloos te parkeren.

Contact

Vennenpad 5, 8072 PX, Nunspeet
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Vennenpad 5, 8072 PX, Nunspeet
Toon mij het telefoonnummer