Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Lab-44

  • Noord-Holland
  • Zaandam
Middenweg 44, Zaandam, Nederland
1 - 300 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Lab-44

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Lab-44 is in de eerste plaats een restaurant. Daarnaast is dit dé vergader- en evenementenlocatie onder de rook van Amsterdam, waar je volop gratis parkeerplekken treft. Wij hebben een behoorlijk unieke en fotogenieke locatie die we graag met zo veel mogelijk mensen delen. Je bent van harte welkom!

Onze locatie laat zich het beste omschrijven als ‘uniek’ en ‘relaxed’. Bij ons is veel mogelijk, we zijn goed bereikbaar, parkeren kan gratis voor de deur en gasten voelen zich bij ons thuis voelen. Deze eigenschappen maken Lab-44 dé plek bij uitstek voor iedere bijeenkomst.

We hebben sinds onze opening in mei 2017 veel verschillende bedrijven mogen ontvangen, maar ook bruidsparen en andere feestvierders. Ook hebben wij onze locatie een paar keer helemaal leeg laten halen om plaats te maken voor bijvoorbeeld een geheel nieuw interieur ten behoeve van de catalogus launch van een internationaal meubelbedrijf. Ook is ons restaurant omgetoverd tot 'Kooksoof' voor de filmopnames van het derde deel de populaire Nederlandse filmserie Soof.

Voor grote en kleine gezelschappen hebben wij diverse ruimtes beschikbaar voor workshops, vergaderingen, lunches, borrels en diners. Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken.

Voor vragen en een offerte op maat neem je contact met ons op door het formulier in te vullen.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij luchthaven
Lab-44 ligt op het Hembrugterrein; de ‘place to be’ onder de rook van Amsterdam. Onze locatie is gunstig gelegen nabij de snelwegen richting Amsterdam, Haarlem, Schiphol, Purmerend en Alkmaar. Wij zijn gevestigd in één van de meest markante panden op het Hembrugterrein, zowel qua stijl als geschiedenis: ons pand heeft daadwerkelijk gediend als laboratorium van de voormalige wapen en munitiefabriek, die op het terrein gevestigd was. Sinds de opening in mei 2017 is Lab-44 dé hotspot van het Hembrugterrein.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Restaurant (700 m2)jaop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag30080 - 150300
Denktank I (55 m2)jaop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag5030op aanvraag
Denktank II (15 m2)ja----1010-
Denktank III (25 m2)ja-----12-
Terras (400 m2)jaop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraagop aanvraag

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeren voor de deur en op het terrein.

Contact

Middenweg 44, Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Middenweg 44, Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer