Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

  • Gelderland
  • Ermelo
Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo, Nederland
1 - 650 Personen
11 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Hét congrescentrum in Midden Nederland

Prikkel de emoties, creëer een beleving en zet mensen in beweging. Een succesvolle presentatie geef je op een inspirerende en unieke congreslocatie in Midden Nederland! Hotel & Congrescentrum De Heerlickheijd van Ermelo is dé congreslocatie voor een succesvolle (product)presentatie. Wij bieden de perfecte congreszaal om uw congres naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen u graag om de verwachtingen van u en uw congresgasten te overtreffen!

Centrale ligging

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede congreslocatie is de ligging. Gasten moeten de congreslocatie gemakkelijk kunnen vinden, niet te ver hoeven rijden, er moet voldoende parkeergelegenheid zijn of gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Dan kom je al snel uit op een congreslocatie in Midden Nederland. Wij zijn makkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation is dichtbij, er is ruim voldoende parkeergelegenheid én er is een eigen congres entree.

Full service catering

Wanneer u een bijeenkomst organiseert, dan kan de catering natuurlijk niet uitblijven. Bij De Heerlickheijd van Ermelo vindt u uitstekende service in full service catering. Wij kunnen u en uw gasten volledig ontzorgen. Dankzij onze rijke ervaring kunt u erop vertrouwen dat het eten en drinken tot in de puntjes geregeld zijn en uw gasten van alle gemakken worden voorzien.

Zalen

Het prachtige ‘Versailles van de Veluwe’ met een diversiteit aan vergaderzalen en restaurants maakt de Heerlickheijd tot een unieke complete vergaderlocatie in haar soort. Naast de vergaderzalen van 10 personen kunt u bij ons ook terecht voor grote evenementen. Onze grootste zaal kan tot wel 600 personen ontvangen!


Even op een rij…

Congrescentrum de Heerlickheijd van Ermelo is dé ideale bestemming voor uw zakelijke evenementen en congressen:


  • Elegante en veelzijdige ruimtes

Onze locatie biedt diverse stijvolle en flexibele zalen die geschikt zijn voor zowel kleine vergaderingen als grote conferenties.


  • Centrale ligging in Midden Nederland

Ons congrescentrum bevindt zich in het hart van Nederland, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor deelnemers uit het hele land. Er is ruime parkeergelegenheid met 350 eigen parkeerplaatsen en het is goed te bereiken met het OV.


  • State-of-the-art faciliteiten

Onze congresfaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, inclusief audiovisuele apparatuur, hoogwaardige projectieschermen en snel internet. Uw presentaties en workshops verlopen soepel en professioneel.


  • Prachtige omgeving

Gelegen in het hart van de Veluwe, biedt ons congrescentrum een inspirerende omgeving die creativiteit en concentratie stimuleert. Geniet van adembenemende natuurlijke schoonheid tijdens uw pauzes en vrije momenten.


  • Catering van topkwaliteit

Ons culinaire team verzorgt heerlijke cateringopties, van verfijnde diners tot energieke pauzes met gezonde snacks. Uw gasten zullen genieten van een smaakvolle ervaring die bijdraagt aan het succes van uw evenement.


  • Ervaren eventplanners

Ons evenemententeam staat klaar om u te assisteren bij elk aspect van uw Vanaf het eerste contact tot de laatste details, wij zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.


Vraag nu uw persoonlijke offerte aan en geniet van een onvergetelijke en succesvolle ervaring bij congrescentrum de Heerlickheijd in Ermelo. Van harte welkom!

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Nabij openbaar vervoer
- Centraal in Nederland
- In bosrijk gebied
- Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto
- In de nabijheid van de snelweg A28

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
van den Tweelnee64150450250600270600
Burggraaf 1 / 2 / 3 (mogelijkheid tot koppelen)ja26258048705070
Landgraaf 1 / 2 / 3 (mogelijkheid tot koppelen)ja26268048705070
Markgraaf 1 / 2 / 3ja26204060---
Markgraaf 4 / 5 / 6ja12-30----
The Libraryja20-4025504050
De Hertogja26-706010080100
De Orangerieja----10090100
De Marquisja--220-200180200
Het Prieelja--50----
Sportsbar Down Undernee----200150200

Parkeren in de buurt van deze locatie

350 gratis parkeerplaatsen

Contact

Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo, Nederland
Toon mij het telefoonnummer