Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

HoogtIJ Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
1 - 200 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

HoogtIJ Amsterdam

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

HoogtIJ - de hoogste HotSpot van Amsterdam

HoogtIJ is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over het IJ ontsnap je even aan de drukte van de stad.

HoogtIJ geeft als livestream locatie de unieke kans om vanuit grote hoogte een uitzending te streamen met uitzicht over de gehele stad.

In een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist HoogtIJ; een evenementenruimte vol natuurlijk licht en vrolijks tussen de planten. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar dynamische workshopruimte, tot private dining locatie. Met een beetje knap weer kan de schuifdeur open naar het heerlijke dakterras. Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt, geschikt voor een intieme ontvangst: de oranje uitkijktoren.

Ons geheimpje 
Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een waanzinnig uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of netwerkborrel. 

Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van product presentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het! 

Events op maat 
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Aan de snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaarheid: Met de auto: Bij Hoogtij is er voldoende parkeergelegenheid. Aan de Johan van Hasseltweg zijn voldoende parkeerplaatsen. Dit is uiteraard tegen betaling, maar voor Amsterdamse begrippen erg goedkoop. er kan voor voor €1,40 p/u tot 19.00 uur geparkeerd worden, na 19.00 uur is het gratis. Mocht je jouw gasten een garandeerde plek willen aanbieden, dan kan dat ook. We hebben een groot parkeerterrein achter Hoogtij liggen, het adres hiervan is Aambeeldstraat 10. De kosten bedragen €1,35 p/u of je kan parkeerkaarten afnemen voor €10,- per auto, ongeacht de duur van parkeren. Navigeer naar de Aambeeldstraat 10. Op deze parkeerplaats ziet u de kas en onze oranje toren. Een van onze medewerkers heet u welkom en begeleidt u naar de ingang. Op de A10 neemt u afslag S116. U volgt de borden centrum Volg de rechterbaan naar verbindingsweg s118. Sla linksaf de Johan van Hasseltweg op. Neem op de eerste rotonde de 1e afslag naar de Meeuwenlaan. U neemt de eerste straat links (Schaafstraat). Weg volgen en de Schaafstraat gaat over in de Aambeeldstraat. Aan uw linkerhand ziet u de Parking, Aambeeldstraat 10. Op doordeweekse dagen na 18:00 en op zaterdag en zondag, kan er gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen op het terrein van Hoogtij. Jij denkt toch ook aan het milieu? Daarom kom je natuurlijk het het Openbaar Vervoer! Met de fiets/ te voet: De pont tussen Azartplein en Zamenhofstraat bevindt zich op enkele tientallen meters van Hoogtij. Vanuit Zamenhofstraat is dit slechts 3 minuten lopen naar Hoogtij. De pont van Centraal Station naar IJ-Plein of Buiksloterweg is een andere optie om Hoogtij te bereiken. Fietsend is dit een kleine 10 minuten. Voor de sportievelingen is dit zo'n 20 minuten lopen vanaf de pont naar Hoogtij. Met de metro: Hoogtij is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metro halte is station 'Noorderpark'. Dit is slechts 1 halte met de Noord-Zuid lijn vanaf Centraal Station. Vanuit hier is het slechts 10 minuten lopen naar Hoogtij. Wanneer je uit de metro stapt ga je de trap omhoog en daarna rechtsaf. Vervolgens loop je als rechtdoor en zal je vanzelf aan de rechterkant Hoogtij vinden. Met de bus: Bussen 32 en 33 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal Station en stoppen in de straat (halte: Johan van Hasseltweg). Loop voorbij het tankstation, richting de oranje uitkijktoren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De KasJa2030604012070140
De GymJa405012060120100140
DakterrasJa----120100120
DaktheaterJa--120----
DakterrasJa----120100120
DaktheaterJa--120----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Bereikbaarheid: Met de auto: In de woonwijk voor het gebouw is het gratis parkeren. Ook zijn er 200 parkeervakken achter het gebouw, waar je voor een klein bedrag per uur terecht kan.

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer