Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Down Under | Horeca & Recreatie

  • Utrecht
  • Nieuwegein
Ravensewetering 1, 3439 ZZ, Nieuwegein
5 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Down Under | Horeca & Recreatie

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Live muziek

WELCOME TO OUR LAID-BACK PARADISE

DINING
Welkom in de wereld die Down Under heet. Aan het water van de Laagravense plas kom je samen om te sporten, te relaxen, voor onze ‘tasty dishes’ en vooral om het leven te vieren. In Down Under laat je de boel even voor wat het is en geniet je van het nu.

Het vernieuwde Down Under serveert feel-good-gerechten met een beachy twist die past bij onze laid-back vibe. Ons menu gaat met de seizoenen mee en onze gerechten bestaan uit yummie dishes, bereid met eerlijke en altijd verse ingrediënten. Eten bij Down Under is een feest voor het oog en voor de maag.

LOUNGING | OUR LAID-BACK BEACH
Voor een heerlijk strandbad hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under, nabij Utrecht, is het heerlijk vertoeven! Wil je weten of het strand open is? Bekijk dan onze webcam (groene vlag is open, rode vlag is dicht).

SPORTS| ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN
In de zomer scheur je met je wakeboard of waterski’s over de Laagravense plas, ’s winters oefenen je je tricks op de Indoor Wavesurfer. Het hele jaar door vind je de leukste watersportactiviteiten bij Down Under!

EVENTS | LAID-BACK STYLE
Down Under is een populaire ontmoetingsplaats voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om een business festival, afdelingsborrel, bedrijfsfeest of om een evenement op maat. Het kan allemaal!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Down Under is gevestigd in Nieuwegein, perfect bereikbaar op enkele minuten van de A12. De locatie is gelegen aan de Laagravense plas en heeft een prachtige ligging.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Sydneyja44-12060-80-
Melbourneja8-15----
Brisbaneja10-15----
Outbackja-----150200
Beachclubja-----100150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Down Under beschikt over 500 eigen parkeerplaatsen; een parkeerterrein direct naast het paviljoen en een groot parkeerterrein aan de overkant van de weg. Parkeren bij Down Under is gratis.

Contact

Ravensewetering 1, 3439 ZZ, Nieuwegein
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Ravensewetering 1, 3439 ZZ, Nieuwegein
Toon mij het telefoonnummer