Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Docks Lelystad

  • Flevoland
  • Lelystad
Lelystad, Nederland
150 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Docks Lelystad

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

DOCKS is een bijzonder ruim en breed schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 600 personen.

Multifunctioneel schip en zelf in te richten
Het stoere schip is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zitten in de huurprijs inbegrepen! De zalen zijn qua indeling en inrichting compleet naar eigen wens aan te passen.

Ideale evenementenlocatie
De stoere verschijning met flexibele indeling maakt DOCKS de ideale evenementenlocatie voor congressen, seminars, masterclasses, beurzen, vergaderingen, diners, brandevents en (bedrijfs-)feesten. Bijkomend voordeel is dat het schip inzetbaar is door heel Nederland en België, mits er water is natuurlijk!

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
DOCKS is als varende evenementenlocatie geschikt om in heel Nederland en België uw evenement te verzorgen. Goede opstapmogelijkheden in Nederland bevinden zich onder andere in: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Vlissingen, diverse IJsselmeersteden en de Waddeneilanden. In België onder andere in: Antwerpen, Brussel en Gent. Andere suggesties? Dan werken we dat graag met je uit.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer