Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Brasserie Zeven

  • Zuid-Holland
  • Ouddorp
De Eco Punt 1, Ouddorp, Nederland
2 - 400 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Brasserie Zeven

Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

MULTIFUNCTIONEEL
Naast het indrukwekkende uitzicht over de omliggende natuur heeft Brasserie Zeven een eigen bar, open haard en terras. De Greveling (evenementen ruimte) is perfect voor plenaire bijeenkomsten tot 50 personen, een heerlijk diner tot 120 personen of een spetterend feest.

Wie in kleiner comité samen wil komen voor bijvoorbeeld een vergadering, diner of presentatie, loopt de trappen op naar de vide. Voor groepen tot 20 personen is hier alles aanwezig, zelfs openslaande deuren naar een eigen balkon dat ongeveer dezelfde omvang heeft als de vide. Ideaal voor een korte rustpauze of een borrel.

Voor grotere gezelschappen kan ook het restaurant bij het event worden betrokken, in dat geval wordt Brasserie Zeven exclusief afgehuurd. De totale overdekte capaciteit van het gebouw loopt dan op tot 400 gasten.

ENERGIE
Geef jouw gasten een energieboost door een zakelijke bijeenkomst af te wisselen met een teamactiviteit. Het privé strand is hiervoor de perfecte uitvalbasis voor tal van activiteiten. Ook in de nabije omgeving kunnen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het natuurgebied, een fietstocht over het eiland of een bezoek aan zeehondenopvang A Seal. Voor sportievelingen zijn er in de buurt ook een golfbaan, een klimbos en een watersportcentrum te vinden. Ook beschikt Brasserie Zeven zelf over de materialen voor een beachvolleybaltoernooi.

CATERING WITH A TWIST
Van klein en intiem tot groots en meeslepend. Brasserie Zeven verwent haar gasten graag met hoogwaardige catering. Opdrachtgevers worden gerustgesteld met betrouwbare service. Met een team van specialisten wordt er gewerkt aan bijzondere menu’s, die naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever en zijn gasten. Ieder seizoen opnieuw worden onderscheidende arrangementen samengesteld waarbij het welzijn van mens, dier en omgeving hoog in het vaandel staan.

Locatie

Aan het water
In het bos
Aan de kust
Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van Oasis Resort Punt-West.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Greveling ja 5015080150
De Vide Ja2030
Het Greveling Terras Ja12070120
De hele locatie Ja10040080400

Parkeren in de buurt van deze locatie

Brasserie Zeven beschikt over 300 gratis parkeerplaatsen op loopafstand.

Contact

De Eco Punt 1, Ouddorp, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Eco Punt 1, Ouddorp, Nederland
Toon mij het telefoonnummer