Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bossche Kelders

  • Noord-Brabant
  • Den Bosch
Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
20 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Bossche Kelders

Live muziek
Ja-woord geven
Multimedia aanwezig
Fotoreportage

Een feest organiseren bij de meest bijzondere en originele feestlocatie van Den Bosch? Trakteer uw gasten op een onvergetelijke middag en/of avond vol gastvrijheid bij de middeleeuwse Bossche Kelders!

Wij verzorgen graag o.a. uw bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsuitje, of reünie maar ook vergaderingen, thema-avonden, ontvangsten met koffie en een heerlijke Bossche bol, lunches, diners en buffetten (vanaf 25 gasten tot maximaal 125 gasten)

Met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een vriendelijk ontvangst en uitstekende verzorging van de middag/avond. Benieuwd hoe uw verblijf omgetoverd wordt tot een onvergetelijke, bourgondische middag/avond vol sfeer en gezelligheid? Ervaar zelf waarom De Bossche Kelders de meest bijzondere feestlocatie van Den Bosch en omstreken is.

Historie van De Bossche Kelders
Ook onder de monumentale panden in de oude binnenstad van Den Bosch zit veel historie verscholen. Een springlevend bewijs daarvan zijn de eeuwenoude Kelders.

De ligging laat dat al zien: aan de kop van de oude binnenhaven. In de Middeleeuwen was die haven met de aangrenzende Visstraat de entree en het handelscentrum van de stad, nu vormen zij de eerste kennismaking met het oudste stadsdeel: “de Uilenburg”.

De Bossche Kelders bestaan uit een drietal gerestaureerde kelders, de oudste is de Steurkelder, vernoemd naar het bovenliggende monumentale pand “De Gulden Steur”. Deze kelder dateert uit de 13e Eeuw. De beide andere kelders zijn vernoemd naar vroegere bovenliggende panden, te weten “in de Keyser“ en “De Swaen”. Deze twee kelders vormen sinds 1637 een geheel. In 1984 volgde een grondige restauratie waarbij de authentieke stijl bewaard bleef.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Hartje centrum van 's-Hertogenbosch, loop afstand van Centraal station

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage onder het centraal station, overal in de omgeving.

Contact

Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer