Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bistro Belle

  • Utrecht
  • Oud Zuilen
Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
8 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Bistro Belle

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Algemeen
Bistro Belle is gelegen op 5 minuten afstand van de snelwegen A2 en A27 en daardoor een ideale ontmoetingsplaats voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt lunchen of dineren in de bistro of op het terras. Er is gratis parkeergelegenheid (bij drukte verwijzen wij onze gasten door naar openbare gratis parkeerplaatsen in het dorp), wifi en de mogelijkheid om met creditcard te betalen.

Naast zakelijke lunch- en dinerafspraken leent Bistro Belle zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, brainstormsessies of bedrijfsfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning. Uiteraard begeleidt ons team uw bijeenkomst op professionele wijze.

Bistro Belle is gevestigd in het kleine dorpje Oud Zuilen gelegen aan de Vecht onder de rook van de stad Utrecht. Het dorp ontleent haar naam aan de familie Van Zuylen, die rond het jaar 1250 opdracht gaven tot de bouw van een donjon, op de plaats van het latere Slot Zuylen. Het is een pittoresk dorpje met prachtige natuur en historie. Achter Belle ligt het prachtige Museum Slot Zuylen. Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot landhuis. De bekendste bewoner van het kasteel was de schrijfster Belle van Zuylen (1740-1805), waar de bistro haar naam aan heeft ontleend. Al meer dan 50 jaar is Slot Zuylen opengesteld als kasteelmuseum en elk weekend geopend voor rondleidingen.

De Herenkamer
De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte waar u terecht kunt voor kleine gezelschappen, bijvoorbeeld een vergadering met 20 personen.

Belle- en Zuylenzaal
De Belle- en Zuylenzaal zijn ideaal wanneer u een feest wil organiseren voor 100 tot 250 personen. Ook een receptie of borrel met een groter gezelschap is prima mogelijk in deze zalen. Het is zowel mogelijk om deze zalen gecombineerd als afzonderlijk te gebruiken.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Bistro Belle is een sfeervolle locatie gevestigd in Oud-Zuilen. Direct gelegen aan de rivier de Vecht, in een bosrijke omgeving naast kasteel Slot Zuylen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Herenkamerja18-24254024-
Bellezaal (beneden)ja24-603510050100
Bellezaal (boven - balkon)ja----15090150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is gratis parkeergelegenheid bij het restaurant, bij drukte verwijzen wij onze gasten door naar openbare parkeerplaatsen (GRATIS) in het dorp Oud-Zuilen.

Contact

Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer