Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Beachclub Degreez

  • Limburg
  • Heel
Fun Beach Event & Leisurepark Panheel, Velkenskamp 1, 6097 NN Heel, Nederland
20 - 1000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Beachclub Degreez

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

EEN STIJLVOLLE BEACHCLUB ZOMER EN WINTER
Een stijlvol decor. Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. Beachclub Degreez. De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten.

MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Door deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

RUIME ORGANISATIE-ERVARING EN IN-HOUSE EVENTBUREAU
Beachclub Degreez adviseert u graag in de wijze hoe u optimaal invulling aan uw event kunt geven. De ervaren eventmanager van Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en doelstellingen en zal de gehele eventdag uitvoerig met u bespreken. Aansluitende mogelijkheden en ideeën zullen u worden aangedragen. Varen in de Beachclub Degreez sloep, presenteren op de pier, valetparking uitgevoerd door de Beachclub Degreez parkingboys of live cooking op de veranda, allerlei unieke concepten passeren de revue. Daarnaast werkt Beachclub Degreez samen met een in-house eventbureau. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator van in-en outdoor events en een koploper in de evenementenwereld. Gezamenlijk zal uw event tot in detail ontworpen worden. Door de ruime indoor- en outdoormogelijkheden is de locatie van Beachclub Degreez altijd ingericht en voorbereid op goed en minder goed weer. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

BELEVING EN ZORGELOOS GENIETEN
Beachclub Degreez, het gevoel van een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving, met de leukste activiteiten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foodconcepten. Beleving en zorgeloos genieten voor u en uw gasten staan centraal. Het team van Beachclub Degreez staat de gehele dag voor u klaar en verzorgt uw event tot in de puntjes. Het zal aan niks ontbreken.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Midden in Limburg, goed bereikbaar via de A2 en de A73. Zelfs per boot bereikbaar, een van de unieke mogelijkheden die Beachclub Degreez u kan bieden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Beachclub Degreez Lodgeja20-40-400100400
Degreez Whiteja20-40-10030100
The Lodgeja20-40-10030100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Beachclub Degreez beschikt over gratis, ruime parkeergelegenheid.

Contact

Fun Beach Event & Leisurepark Panheel, Velkenskamp 1, 6097 NN Heel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Fun Beach Event & Leisurepark Panheel, Velkenskamp 1, 6097 NN Heel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer