Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Studio Zuid

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Vlaamsekaai 81-83, 2000 Antwerpen, België
20 - 865 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Studio Zuid

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Studio Zuid Antwerpen is de ideale locatie voor uw congres!

Studio Zuid is een multifunctionele eventhall die volledig aan uw wensen aangepast kan worden. Wenst u een congres, produc-tlaunch, beurs te organiseren? Deze polyvalente zaal maakt het mogelijk.

Gelegen aan het trendy Antwerpse Zuid, vlak bij het bruisende stadscentrum, is deze evenemententempel vlot bereikbaar met dichtbij de ring rond Antwerpen en toegangswegen naar andere steden.

Congressen, studiedagen, productpresentaties? Studio Zuid biedt een unieke theaterzaal tot 865 personen met een uiterst professionele technische ondersteuning via onze partners. Alle elementen zijn aanwezig om een succesvol congres te hosten.

Ook voor de organisatie van mini-beurzen en exposities kunt u bij de Zuiderkroon terecht. Wij beschikken over een ruime Foyer van 985 m² op het gelijkvloers die gecombineerd kan worden met onze grote zaal op de eerste verdieping voor uw plenaire sessies. Er is geen énkele locatie die zo functioneel en uitgerust is als studio Zuid n in een uniek decor.

Lancering van een nieuw model van wagen of industriële machine? Via onze podiumlift met draagkracht tot 20 ton rijden we dit tot in de zaal. Ook in de Foyer kunnen voertuigen geplaatst worden zodat uw gasten zich tussen de modellen begeven tijdens de receptie.

Parkeren is tevens geen enkel probleem. Met rondom onze zaal de parking van het Justitiepaleis en de Gedempte Zuiderdokken is er genoeg parkeerruimte voor al uw genodigden.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Dichtbij snelweg
Stedelijk / centrum
Op of aan het water

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Auditoriumnee-865865865700550865
Foyerja----865600865

Parkeren in de buurt van deze locatie

Veel gratis parking in de buurt

Contact

Vlaamsekaai 81-83, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Vlaamsekaai 81-83, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website