Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zilte Zoen

  • Oost-Vlaanderen
  • Temse
Nieuwe Steenweg 60, Elversele 9140 Temse, België
25 - 350 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Zilte Zoen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Zilte Zoen biedt je de perfecte combinatie van een top locatie. En is misschien wel een van de mooiste feestlocaties die ons land bezit. Daarnaast ook zeer vlot bereikbaar. Maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. De Zilte Zoen ligt in Elversele in de omgeving van Temse -Sint-Niklaas en Waasmunster.

Op 800m van de afrit E17 en toch midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf. En ook over de culinaire catering hoef je je geen zorgen te maken. Integendeel! Onze in-house catering is echt van topniveau alsook de presentatie.

Top chef en Meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van jouw gasten met een top culinaire keuken met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat je je Walking diner of receptie bij goed weer niet plaatsvinden op een van de ruime terrassen, of in de prachtige tuin van dit domein?

Onze eigen huis catering op hoog culinair niveau. Er is wel geen mogelijkheid om enkel de locatie te huren zonder de catering of diensten van de Zilte Zoen® 

Zilte Zoen  is beschikbaar in de week vanaf 20 pers met catering. Op een zaterdag (hoogseizoen) vragen we een  minimum van 80 personen voor een diner of Walking diner. Laatkomers voor dans na diner kan met een max. van 10% van gevraagde avondgasten. 

De locatie word u dan gratis aangeboden. Alsook voorzien wij de bloemen voor de tafels. Tenzij anders vermeld of besproken. Indien je echt een huwelijk of evenement wil organiseren, dan is Zilte Zoen waar je moet zijn. Zilte Zoen kreeg reeds meerdere erkenningen betreft kwaliteit, organisatie en smaak in de wacht.

Zilte Zoen maakt jouw droomdag in alle mogelijkheden waar van A tot Z. Prachtige groene tuin en omgeving met zicht op open landen. Subliem terras met prachtig relax tuinmeubilair.

Belangrijke informatie
Geen Events zonder onze catering. Geen Food trucks. Geen events met enkel dranken of zonder catering. Wij vragen een min van Walking diner of diner.

Eigen DJ niet mogelijk. Dj is niet mee gerekend in uw event.

Locatie

Aan de snelweg
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In het bos
Vlakbij E17 op de N41 tussen Sint-Niklaas en Waasmunster, afrit nr. 14

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Roomja----1008090
The Gardenja----704060
De Serreja----150110180

Parkeren in de buurt van deze locatie

Eigen parking ,van 85 auto's met parkeer wachters (extra kost ). Helihaven

Contact

Nieuwe Steenweg 60, Elversele 9140 Temse, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuwe Steenweg 60, Elversele 9140 Temse, België
Toon mij het telefoonnummer