Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Meeting & Eventcentre WIMEC

  • Antwerpen
  • Turnhout
Everdongenlaan 29, 2300 Turnhout, België
10 - 900 Personen
7 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Meeting & Eventcentre WIMEC

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek

Dit centrum bevat vijf zalen, enkele kleine ruimtes en een polyvalente ruimte met een oppervlakte van 1000 m². De locatie is ideaal om kleinere en middelgrote meetings en brainstorms te organiseren of zeer grote producties. Elke gast wordt met hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie ontvangen.

Organisaties en bedrijven kunnen één of meerdere ruimtes gebruiken voor meetings, lanceringen, bedrijfsevents en zelfs teambuildings. Dankzij onze ervaring zien wij hier oneindig veel mogelijkheden. De klant kan echt zijn creativiteit en fantasie de vrije loop laten. 

Het hele WIMEC team bestaat uit eventmensen. Wij kunnen het volledige event organiseren van A tot Z maar ook enkel steun bieden bij de gewenste aspecten. Dit kan gaan van marketing, eventmanagement tot technische producties en veel meer. Als een klant met eigen partners wil werken is dat ook perfect mogelijk, die vrijheid moet de klant steeds krijgen. Met WIMEC creëren we eenheid tussen organisaties, het woord ‘concurrentie’ laten we zo verdwijnen.

WIMEC mikt zowel op regionale, nationale als internationale bedrijven en organisaties. De bereikbaarheid via de snelweg, de afstand tot de luchthavens Antwerpen en Eindhoven, alsook de nabijheid van Nederland en Duitsland zijn enorme troeven, zegt Erwin. Bovendien gaat het ons eigenlijk niet om zalen te verhuren, we willen iedereen die gelooft in de kracht van Live Events, op een professionele en vriendschappelijk manier ondersteunen. Met heel het team maken we WIMEC operationeel tijdens deze zomerperiode. We zijn er dan ook van overtuigd dat de eerste events die in voor september reeds bevestigd zijn een succes worden!  

Locatie

Aan de snelweg
Nabij luchthaven
De bereikbaarheid via de autosnelweg, de afstand tot de luchthavens van Antwerpen en Eindhoven, alsook de nabijheid van Nederland en Duitsland zijn enorme troeven

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Dalinee200250
De Studionee700900
Mondriaanja6080
Delvoyeja150200
Magritteja5060
Warholnee12
De Lobbyja200

Parkeren in de buurt van deze locatie

wij beschikken over een ruime gratis parking

Contact

Everdongenlaan 29, 2300 Turnhout, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Everdongenlaan 29, 2300 Turnhout, België
Toon mij het telefoonnummer