Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Wild Gallery

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Vorst
Gerijstraat 11, 1190, Vorst
100 - 1100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Wild Gallery

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Met meer dan 2.200 m² evenementenruimte verdeeld in 5 moduleerbare ruimtes is de Wild Gallery geschikt voor elk soort evenement voor 100 tot 1100 personen: personeelsfeesten, galadiners (tot 1.000 personen voor een zittend diner in dezelfde ruimte), concerten, etc.

Een post-industriële architectuur die sterk aanleunt bij de grote kunstgalerijen van New York, een ruwe pure look en plafonds van 5 meter hoog laten ruimte voor inspiratie. Een grote toegang voor de wagens in de zalen, 800 parkeerplaatsen, – een sterke troef voor de regio Brussel –, in de nabijheid van de westelijke ring, zijn eens te meer voordelen om van al uw evenementen een geslaagd succes te maken. Vrij van traiteur en dus ook van leverancier, mag de Wild Gallery er trots op zijn dat ze sinds haar opening reeds talrijke klanten heeft mogen ontvangen zoals L'Oréal, Coca-Cola, Mobistar, VW, Belgacom, ...

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Wild Gallery ligt dichtbij het centrum van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de vlieghaven en door het openbaar vervoer zoals: trein (Brussel Zuid), tram, bus en langs de weg via de Industrielaan en de ring West.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wild Gallery biedt 130 ondergrondse- en 635 bovengrondse parkeerplaatsen.

Contact

Gerijstraat 11, 1190, Vorst
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gerijstraat 11, 1190, Vorst
Toon mij het telefoonnummer