Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Waagnatie Expo & Events

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
200 - 6000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Waagnatie Expo & Events

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

Waagnatie Expo & Events, de juiste plek voor uw evenement!

Van een lege evenementenhal, tot een kant en klaar concept. Waagnatie Expo & Events is steeds de ideale partner voor uw bedrijfs evenementen, van personeelsfeesten tot productlanceringen!

Deze voormalige opslagloods is vandaag een evenementenhal die polyvalent kan worden ingezet. Waagnatie Expo & events beschikt over 5.775 m² multifunctionele ruimte, opgesplitst in 2 hallen, en uitbreidbaar met een overdekte inkomzone van 1.050 m². De ruimte kan worden opgedeeld in kleinere entiteiten van 525 m² (15 x 35 m). Er zijn voldoende takelpunten voor het hangen van doeken, licht, geluid, etc.

Flaneren langs de Schelde
Wat ooit begon met een kleine beachbar aan de Waagnatie, is negen jaar later uitgegroeid tot de Coolste Hotspot van Antwerpen! Bij Bocadero kan je op het zandstrand zonnen met een ijsje, culinair genieten bij één van de vier restaurants, smullen van kleine of grote snacks uit één van de take-outrestaurants, netwerken in de exclusieve aperitiefbar, enzovoort. ’s Avonds wordt Bocadero een cosy beachclub met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de Schelde...

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Waagnatie Expo & Evenst ligt naast de Schelde, op 700m van het oude stadscentrum van Antwerpen.De locatie ligt aansluitend op de grote invalswegen naar Antwerpen, en is tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ruime openbare parking rond en naast het gebouw leidt tot onbeperkt parkeren, en geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van bijkomende infrastructuren: tenten, terrassen, enz.

Contact

Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer