Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Vorst Nationaal

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Vorst
Victor Rousseaulaan 208, 1190, Brussel
250 - 7000 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Vorst Nationaal

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Vorst Nationaal is de grootste concertzaal in hartje Brussel. Al jarenlang staat ons podium ten dienste van de grote sterren op deze aarde. Daarom is Vorst Nationaal zo uniek om uw eigen evenement in te organiseren. Uw personeel toespreken vanop het podium of uw klanten ontvangen tussen de handtekeningen van de sterren in onze Graffiti Room? Een meeting, persconferentie, productlancering, conferentie, modeshow...organiseren in onze concertzaal geeft uw evenement een extra dimensie.

Wij verwelkomen u en uw genodigden graag in de grote concertzaal. Ziet u het liever iets minder groot dan hebben wij voor u nog de Red Lounge, onze 12 loges, de Graffiti Room en onze VIP-bars ter beschikking. Naast het huren van Vorst Nationaal kan u ook uw evenement van A tot Z laten organiseren door onze eigen catering en evenementenbureau.

Doe het ons maar na: achtduizend mensen ontvangen en toch die sfeer van kleinschaligheid en gezelligheid behouden. Wij doen dat dankzij de bijzondere vorm van onze zaal: die is in de vorm van een schelp. Niet alleen garandeer je zo het volledige publiek een uitstekend zicht op het podium, het komt ook de klank en daardoor de sfeer ten goede.

Want klein, dat is Vorst Nationaal allerminst. De volledige oppervlakte neemt meer dan een hectare in beslag, de hoogte is 22 meter. Alleen al de benedenverdieping is 2275 vierkante meter. Tel daarbij nog de balkons, de loges van artiesten, de vestiaire en de lokalen van de politie en brandweer, het medische kabinet, de bars, de loketten, de sanitaire ruimtes en de burelen van onze vaste medewerkers, en je krijgt een idee van de omvang.

Naast de grote oppervlakte, zijn we ook trots op de meer dan uitstekende inrichting van onze zaal. In 1995 werd Vorst Nationaal al eens volledig vernieuwd. De gevel werd toen gerenoveerd, de inkom uitgebreid en de concertzaal vergroot, dankzij de komst van een extra balkon. In één moeite door werd het aantal zitplaatsen uitgebreid van 5.500 tot een slordige 8.000. En terwijl we toch bezig waren, namen we ook de technische aspecten onder handen, om de effecten van licht en geluid verder te optimaliseren.

Ten slotte installeerden we ook een hypermodern podium, dat kan aangepast worden in de hoogte en in de breedte. Kwestie van wereldsterren met gepaste grandeur te kunnen ontvangen.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Vorst Nationaal is zeer makkelijk bereikbaar via de Brusselse Ring en ligt op een steenworp van het bruisende centrum.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
VIP Villagenee----500270-
Champagne Barnee----10060-
Loge Barnee----10060-
Loge (x12)ja-----12-
Graffiti Roomnee----1600800-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vorst Nationaal beschikt over een VIP-parking

Contact

Victor Rousseaulaan 208, 1190, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Victor Rousseaulaan 208, 1190, Brussel
Toon mij het telefoonnummer