Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Twenty Two

  • Antwerpen
  • Kapellen
Kalmthoutsesteenweg 22, 2950 Kapellen, België
4 - 40 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Twenty Two

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Twenty Two is een historische villa in het landelijke Kapellen. Wat ontstond als een private degustatieruimte, groeide uit tot een inspirerende plek voor meetings, diners en evenementen. Wat deze boetieklocatie uniek maakt, is het zinnenprikkelende thuisgevoel. In een pittoresk landhuis uit 1910, weg van de gejaagdheid van de grootstad, trakteren we u op verfijnde en vernieuwende smaaksensaties. Elk zorgvuldig uitgekozen detail zal uw zintuigen in vervoering brengen. Kom binnen en geniet.

De villa is voorzien van alle faciliteiten om u het leven gemakkelijk te maken. Van een lounge met open haard tot een keuken, een cocktail- & wijnbar, een koffiewand en verschillende mogelijke opstellingen om uw gasten te verwennen. En bij mooi weer geniet u van een drankje op het zonovergoten buitenterras.

Het statige landhuis straalt elegantie uit, maar geeft de gasten ook een huiselijk en warm gevoel. De ruimtes zijn smaakvol ingericht met oog voor detail. Toetsen in marmer, staal en hout geven het geheel karakter en klasse. Kom binnen en geniet van een zinnenprikkelend gevoel van thuiskomen.

Locatie

Landelijk
U vindt Twenty Two in het charmante Kapellen, verscholen in het groen als een goed bewaard geheim, op slechts een halfuur rijden vanuit Antwerpen. Dankzij de nabijgelegen N11 staat u in een mum van tijd op de autostrade

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Kalmthoutsesteenweg 22, 2950 Kapellen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kalmthoutsesteenweg 22, 2950 Kapellen, België
Toon mij het telefoonnummer