Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

@ThePark

  • Antwerpen
  • Deurne
Boekenbergpark, Unitaslaan 84, Deurne 2100 Antwerpen, België
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

@ThePark

Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Een unieke plek voor uw trouwfeest
@The Park ligt midden in het paradijselijke Boekenbergpark te Deurne Zuid en wordt omringd door pittoreske waterpartijen, romantische, bruggen, een 18de-eeuws kasteel en een ware Chinese pagode. Onze prachtige locatie is een unieke plek voor uw trouwfeest.

Onze zalen kijken uit naar het groen van het park en hebben veel licht en stralen rust uit. Exclusieve huur van het terras zorgt voor unieke gevoel van privacy midden in het park.

Terras

Het terras (met kinderspeelhoek/ zandbak) is een absolute troef van @The Park en biedt vele mogelijkheden: receptie, BBQ, brunch, event,… het volledige terras, of een deel ervan, kan voorbehouden worden samen met zaal Magnolia. U kan ook zonder enige zaalhuur enkele vierkante meters terras voor u en uw gezelschap laten reserveren voor meerdere uren. Altijd gezellig voor brunch, een BBQ of ee drankje met een taartje. 

Locatie

In het bos
Aan het water
Landelijk
Gelegen in het midden van het rustige Boekenberg park vlak op de grens van Deurne en Berchem

Parkeren in de buurt van deze locatie

Achteraan het @The Park-paviljoen is er een beperkt aantal “eigen” parkeerplaatsen, waar bijvoorbeeld materiaal kan aangeleverd worden. In de aanpalende straten rond het Boekenbergpark, meer bepaald de Menegemlei, Van Baurscheitlaan, Gouverneur Holvoetlaan, Eduard Van Steenbergenlaan en vooral in de Unitaslaan zijn er voldoende parkeerplaatsen. In de Unitaslaan kunnen in principe ook autobussen terecht.

Contact

Boekenbergpark, Unitaslaan 84, Deurne 2100 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Boekenbergpark, Unitaslaan 84, Deurne 2100 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!