Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Stokers

  • Antwerpen
  • Antwerpen
STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018, Antwerpen, België
4 - 200 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Stokers

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

STOKERS – van historische stookplaats tot prachtig gerenoveerde venue (‘t Groen Kwartier, Antwerpen)

In september 2018 opende voormalige topreclameman André Duval in het unieke Antwerpse ‘Groen Kwartier’ een nieuwe, inspirerende plek voor wie evenementen en meetings wil organiseren, een hapje wil eten of gewoonweg wil werken. Het project kreeg de naam STOKERS, een knipoog naar de historische invulling van de locatie als stookplaats van het voormalige Militair Hospitaal.

Vergaderen
Bij STOKERS begeleidt men als geen ander elk type vergadering. U krijgt de keuze uit 7 zalen om groepen tot 80 personen te ontvangen en daarbij kunt u telkens vertrouwen op connectiviteit en catering van uitzonderlijke kwaliteit. Elke ruimte werd uitgerust met een tv-scherm, Barco ClickShare en aansluitingen voor UTP en HDMI. Een op en top professionele omgeving waar denkers en doeners de focus vinden om in alle rust te vergaderen en hun projecten maximaal te ontwikkelen.

Congres
Waar stoomketels vroeger energie en warmte produceerden, woedt nu het aanstekelijke vuur van nieuwe ideeën, belevingen en samenwerkingen. Waar vroeger noeste arbeid geleverd werd, hoort men nu het gekeuvel van gelijkgezinden of het gezellige geklingel van glazen tijdens de uiteenlopende congressen (tot 120 pers.) die in deze hybride ruimte georganiseerd worden.

Events
Van catwalks tot TED-talks: bij STOKERS geniet u voor elk type bijeenkomst van een unieke omkadering en catering. Ontvang uw relaties voor een glas en tapas, presenteer uw product aan de pers of nodig collega’s uit op een informele receptie. Team STOKERS deelt bovendien graag zijn aanstekelijke enthousiasme en werkt met plezier een op maat gemaakt voorstel voor u uit.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Stokers ligt in het midden van ’t Groen kwartier en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. - Fietsenstalling bij Stokers - 10 minuten wandelen van Berchem Station - De Lijn – haltes van lijnen 9, 30 en 40 op 5 minuten wandelen

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Generator 1Ja8------
Generator 2Ja4------
Generator 3Nee4------
Boiler 1Ja8------
Boiler 2Ja12------
MezzanineJa201548-60--
AtriumJa--80-160--
RestaurantJa----12050-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De groene site is niet toegankelijk met de wagen. Er is gelegenheid tot parkeren voor enkele auto’s.

Contact

STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer