Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

SO - the best of both worlds

  • Vlaams-Brabant
  • Leuven
Herbert Hooverplein 4, 3000 Leuven, België
5 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

SO - the best of both worlds

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

EEN UNIEKE MEETING & EVENT RUIMTE IN HARTJE LEUVEN

Een unieke belevenis in het centrum van Leuven waar mensen rust, eenvoud en inspiratie vinden om te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen, te coachen, te inspireren én te vieren. Een plaats waar logica en intuïtie samenkomen. Binnenstappen in de exclusieve en stijlvolle ruimte van SO - the best of both worlds  toont je de lifestyle van een strak en wit interieur.

Het decor voor meer energie | creativiteit & inspiratie | unieke belevingen | eenvoud & focus | discretie. Organiseer bij ons inspirerende en innoverende sessies of events zoals vergaderingen, netwerkmeetings, creatief denken, bedrijfsbijeenkomsten, productpresentaties, trainingen, workshops, opleidingen, seminaries, voorstellingen, tentoonstellingen, lezingen,… evenals voor fotoshoots of breakout sessions voor kleine en grotere groepen tot 99 personen. Onze ruimte is eveneens geschikt voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers.

Alsook voor elk event, feest, meeting, receptie, viering, verjaardag, huwelijk, ceremonieën en afscheidsvieringen. 

Wij zorgen ervoor dat jouw event van het begin tot het eind in succes verloopt. Wij denken graag met je mee zodat jouw activiteit een gelegenheid wordt van persoonlijk maatwerk. Wij zorgen onder andere voor een goede ontvangst, begeleiding bij het opstarten van een eventuele presentatie op 1 of 2 beamers (synchroon). 

Onze kwaliteitsvolle in-house catering biedt u met hun gebruikelijke gastvrijheid zoals gewoonlijk een full-experience aanbod. 

Zo kan u voor elk event, feest, meeting, receptie of viering genieten van een High Tea, een brunch buffet, een assortiment tapa’s, een heerlijke zuiderse lunch of een sweet buffet!

Ook de heerlijke Special Nespresso coffee’s, mooie wijnen en sprankelende bubbels staan op u te wachten.

SO - the best of both worlds is gelegen op het Herbert Hooverplein, op wandelafstand van het station en de ondergrondse parking Ladeuze.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

SO - the best of both worlds is gelegen op het Herbert Hooverplein te Leuven, op wandelafstand van het station en de ondergrondse parking Ladeuze. Bij SO vindt u de nodige rust temidden van de stadskern van Leuven.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
SO Event Venueja38388538994550
Flex OfficeJa 668////

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ondergrondse parking Ladeuze is op 2' wandelen. (parkeercheques met korting bij SO verkrijgbaar)

Contact

Herbert Hooverplein 4, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Herbert Hooverplein 4, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer