Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sandton Brussels Centre

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Parochiaansstraat 15-27, 1000, Brussel
2 - 85 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Sandton Brussels Centre

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Sandton Brussels Centre biedt u de ideale mogelijkheid om te vergaderen in het hart van de Europese hoofdstad. De boardroom van het hotel is voorzien van alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen en zijn geschikt voor meetings tot 12 personen.

Voor events en grotere meetings wordt nauw samen gewerkt met de congrescentra en zalen in de directe omgeving van het hotel.

Laat u inspireren door deze dynamische stad en combineer uw zakelijke bijeenkomst met een bezoek aan het centrum. Maak een rondrit door de stad, wandel door de Beenhouwersstraat en neem een drankje in één van de typische Belgische cafeetjes. Gegarandeerd dat u daarna weer ontspannen aan het werk gaat.

En wilt u na een productieve dag blijven slapen? Dat kan dan uiteraard in één van onze comfortabele hotelkamers!

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Brussel, Europa's hoofdstad, heeft zoveel te bieden! De Grote Markt, met het majesteuze oude stadhuis, is slechts op 5 minuten lopen van Sandton Brussels Centre. Restaurants, musea, winkels, allemaal op een steenworp voor u om te beleven. Sandton Brussels Centre is gelegen in het centrum van Brussel, en op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf de luchthaven bent u met de auto of taxi met 20 minuten bij het hotel. Brussel bruist van het leven en heeft enorm veel te bieden: De Europese hoofdstad, het historische metropool én bovendien stad van kunst, cultuur en gastronomie. De ideale stad en het perfecte hotel voor de zakelijke gast!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Centreja12------
ParoissiensJa-3270-50--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Sandton Brussels Centre heeft een ondergrondse parkeergarage met een bepaald aantal parkeerplekken (€ 25 per auto per nacht). De inrit vindt u rechts van de hotel ingang.

Contact

Parochiaansstraat 15-27, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parochiaansstraat 15-27, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer