Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Niklaas
Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Keysershof beschikt over de mogelijkheid om uw zakenrelaties in optimale sfeer te ontvangen. Een uniek, rustig en vredig hoekje, met alle comfort waar u terecht kan voor al uw zakenontmoetingen, recepties, feesten,...Een landelijke omgeving op een boogscheut van Sint-Niklaas en Lokeren en toch weg van alle tadsdrukte. Op 5 minuten van de E17 en de N70 Gent-Antwerpen. Met een ruime parking (gratis), ideaal voor al uw gelegenheden

Zaalschikkingen volgens afspraak: U-Vorm, Theater, School, enz... gratis wifi staan ter beschikking. Met twee comfortabele seminariezalen, eventueel samen te voegen tot 1 grote zaal. die allemaal voorzien zijn van whiteboard, flipchart met viltstiften, Projector, projectiescherm, schrijfpapier, balpennen en muntjes. Al het audiovisueel materiaal is in onze huurprijzen inbegrepen. Kopieeën worden op simpele aanvraag onmiddelijk verzorgd.

Ander materiaal willen wij voor u graag huren. Deze prijzen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Wij schikken volgens uw wensen de zaal in volgende opstellingen:
U-vorm
Theateropstelling
Schoolopstelling

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
In de gemeente Sinaai, de groene long van het Waasland schittert het Keysershof. Een uniek, rustig en vredig hoekje, met een ruime parking vlak aan de Moervaart en zijn natuurgebied. Een landelijke omgeving op een boogscheut van St-Niklaas en Lokeren en toch weg van alle stadsdrukte. Op 10 min. van de E17 en de N70 Gent-Antwerpen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Keyserhof beschikt over een zeer ruime gratis parking gelegen aan het gebouw. Aantal plaatsen 70 wagens. Bussen kunnen hier ruim parkeren.

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer