Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Niklaas
Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Huwelijksfeesten
Het Keysershof heeft op korte tijd reeds een mooie reputatie opgebouwd mbt huwelijksfeesten. Reeds vele koppeltjes traden in het huwelijksbootje in het Keysershof. Zelfs sommigen letterlijk. Met zijn prachtige ligging aan de Moervaart kan u zelfs met een boot aanmeren en zo al uw gasten en familie verbazen.

Door zijn moduleerbare zalen kan men van kleine gezelschappen tot groepen van 200 personen plaatsen in het Keysershof. Een intiem diner met familie of een uitgebreid dansfeest? Wij denken graag met u mee voor de ideale formule naar ieders budget. Sommige mensen opteerden zelfs voor het aanbouwen van een tentencomplex zodat deze capaciteit nog kan vergroot worden.

Voor al wie meer informatie wenst betreffende allerhande feesten. Neem gerust contact op en wij sturen u vrijblijvend een complete informatiebrochure op. Zowel recepties, menu’s, drankenformules, nachtfeesten als all in paketten komen hier uitgebreid aan bod.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
In de gemeente Sinaai, de groene long van het Waasland schittert het Keysershof. Een uniek, rustig en vredig hoekje, met een ruime parking vlak aan de Moervaart en zijn natuurgebied. Een landelijke omgeving op een boogscheut van St-Niklaas en Lokeren en toch weg van alle stadsdrukte. Op 10 min. van de E17 en de N70 Gent-Antwerpen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Keyserhof beschikt over een zeer ruime gratis parking gelegen aan het gebouw. Aantal plaatsen 70 wagens. Bussen kunnen hier ruim parkeren.

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!