Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Niklaas
Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Restaurant Feestzalen "Keysershof"

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Reeds meer dan 9 jaar uw trouwe culinaire partner !!
In de gemeente Sinaai, de groene long van het Waasland schittert het Keysershof. Een uniek, rustig en vredig hoekje, met een ruime parking vlak aan de Moervaart en zijn natuurgebied. Een landelijke omgeving op een boogscheut van St-Niklaas en Lokeren en toch weg van alle stadsdrukte. 

Uniek in het Waasland!!
Ook mogelijkheid tot boottochten in onze Cabrio sloep tot 12 pers. U bent zelf kapitein!!! Ideaal als familie uitstap, zakenrelatie, huwelijksreportage, seminarie, enz…Verhuur per uur € 40.00 per uur incl. verzekering en brandstof. Geen picknick of eigen dranken toegelaten. Gwen, de gastvrouw, zorgt er steeds voor dat de decoratie aangepast is aan alle seizoenen en feestdagen.

Wij verzorgen al uw evenementen: familiefeest, huwelijksfeest, koffietafels, bedrijfsfeest, seminaries, enz… aarzel niet om contact op te nemen!!

Het Keysershof beschikt over een eigentijds restaurant dat plaats biedt aan 70 personen. Onze Orangerie die tevens ook wordt gebruikt als Brasserie op zondag biedt plaats aan ruim 40 Pers. Deze Orangerie geeft uit in onze gezellige tuin en kan tevens dienst doen als receptie ruimte of wordt aan de feestzaal gekoppeld.

Onze 2 feestzalen, die samengevoegd kunnen worden tot 1 grote zaal, bieden plaats aan 50 en 50 pers. Bij grotere evenementen wordt daar de Orangerie ook bijgevoegd met een totale capaciteit van 140 pers. Zowel voor uw familiefeest, huwelijk of zakelijke bijeenkomst bieden wij een pasklare oplossing. Seminaries op maat garanderen dat Uw zakenpartners aangenaam verrast zullen zijn.

De tuin die uitgeeft op de Moervaart, met een totale opp van ongeveer 300 m² aangelegde tuin, kan tevens dienst doen als receptieruimte of is de ideale lokatie voor uw tuinfeest. Bij iets minder goed weer garanderen onze reuzenparasols en windschermen een ideaal oase van rust, aan de oever van Moervaart. In onze lounge zetels aan de waterkant kan u rustig aperitieven of genieten van een tasje koffie.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
In de gemeente Sinaai, de groene long van het Waasland schittert het Keysershof. Een uniek, rustig en vredig hoekje, met een ruime parking vlak aan de Moervaart en zijn natuurgebied. Een landelijke omgeving op een boogscheut van St-Niklaas en Lokeren en toch weg van alle stadsdrukte. Op 10 min. van de E17 en de N70 Gent-Antwerpen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Keyserhof beschikt over een zeer ruime gratis parking gelegen aan het gebouw. Aantal plaatsen 70 wagens. Bussen kunnen hier ruim parkeren.

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Keizerstraat 69, 9112, Sinaai
Toon mij het telefoonnummer