Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pauwkenshof

  • Oost-Vlaanderen
  • Destelbergen
Damvalleistraat 80, 9070 Destelbergen, België
20 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Pauwkenshof

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Pauwkenshof is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeesten. Met zijn perfecte organisatie en heerlijke buffetten, recepties, menu's en walking dinners hebben wij de gepaste formule voor elk wat wils in ieders budget.

Feestzalen Pauwkenshof beschikt over 2 zalen met een prachtige binnentuin en landelijke tuin achteraan.Er is een jong team van enthousiaste medewerkers die u tijdens uw gelegenheden begeleidt en met de glimlach bedient.

De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden rondom. Er is mogelijkheid om met ronde of lange tafels te werken en de ruimte wordt volgens uw eigen wensen aangekleed. Walking Diners zijn mogelijk tot 250 personen.

De receptiezaal is uitgerust voor staande recepties tot 150 personen. In deze ruimte worden tevens diners georganiseerd vanaf 20 personen. Zij geeft uitzicht op een gezellige en romantische binnentuin, waar bij mooi weer een receptie tot 400 genodigden buiten kan worden verzorgd.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Pauwkenshof is uiterst gunstig gesitueerd en is bereikbaar vanuit alle hoeken van het land en ligt op slechts 2 km van de afrit Destelbergen langs de ring R4 , tussen Gent-Zeehaven en de E17.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Pauwkenshofja--150-250150150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime parking voor de deur aanwezig met voldoende parkeerplaatsen tot 100 wagens.

Contact

Damvalleistraat 80, 9070 Destelbergen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Damvalleistraat 80, 9070 Destelbergen, België
Toon mij het telefoonnummer