Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Paul de Pierre feestzalen

  • Oost-Vlaanderen
  • Maarkedal
Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
4 - 650 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Paul de Pierre feestzalen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Prachtige locatie voor uw trouwfeest
Gelegen in het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Paul de Pierre gaat voor een frisse, nieuwe gastronomie. De gemakkelijk moduleerbare, moderne zalen zorgen voor gezellig tafelen, ongeacht het aantal genodigden. Van 15 tot 500 personen. Wij laten niets aan het toeval over. Alles wordt zelf bereid en gecontroleerd. Wij verzorgen zowel trouwfeesten / huwelijksfeesten, jubileum / jubilea, verjaardagsfeesten, verlovingsfeesten, rouwtafels, seminaries, productpresentatie, demo-avond, vergaderingen, enz. Jaar na jaar wordt hier zwaar geïnvesteerd om Paul de Pierre naar een nog hoger niveau te tillen. Combineer deze gedrevenheid met onze 35 jaar ervaring en je hebt een gegarandeerde geslaagde combinatie!

Orangerie
Een ruime orangerie – veranda zorgt voor een mooie, grote receptieruimte bij slecht weer. Een ideaal alternatief om toch de receptie te laten doorgaan met een prachtig uitzicht en met heel veel daglicht.

Zaal
De feestzaal is moduleerbaar, waardoor we 1 grote, rechthoekige zaal hebben van 300 m2, maar evengoed een kleine zaal van 80 m2. Handig voor zowel grote- als kleine feesten. Een van onze grote troeven is het prachtige uitzicht op het groen van de Vlaamse Ardennen en de achtergelegen velden. Het is er rustig en aangenaam zitten, maar ook ideaal voor een uitgebreide receptie. 

Grote tuin met wijngaard, fruitgaard, kruidentuin en groentetuin
Ideaal voor trouwfoto’s, familiefoto’s en gewoon om rustig in rond te wandelen is onze grote tuin. Een speciale “wandeltuin” geeft een grote meerwaarde aan dit geheel. Leuk om te weten is dat alle zelf geteelde groenten, kruiden en fruit gebruikt worden voor onze dagelijkse gastronomische bereidingen.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Op de hei

Gelegen tussen Oudenaarde en Ronse in het landelijke Maarkedal. Dichtbij talrijke invalswegen. Immense tuin met groot terras, fruitgaard, wijngaard en groententuin

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja50140200200450220500

Parkeren in de buurt van deze locatie

private parking voor 50 wagens

Contact

Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!