Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Museum voor Schone Kunsten Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent, België
10 - 600 Personen
11 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Museum voor Schone Kunsten Gent

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Zalenverhuur

In het gebouw bevinden zich meerdere vergaderruimtes, een auditorium en een overdekte patio. Ook de museumzalen zelf kunnen geboekt worden voor exclusieve activiteiten en nocturnes, met of zonder catering. Het huren van een zaal kan steeds in combinatie met een individueel bezoek aan het museum, een rondleiding met gids of een workshop/teambuilding op maat.

Ontbijtsessies en Lunches
Organiseert u een uitgebreide vergadering, een studiedag of andere bijeenkomst die tussendoor meerdere momenten van ontspanning behoeft? Speciaal voor deze gezelschappen hebben wij een dagarrangement opgesteld waarbij wij uw groep van eten en drinken voorzien voor een vaste prijs per persoon. Deze sessies kunnen steeds in combinatie met een individueel bezoek aan het museum, een rondleiding met gids of een workshop/teambuilding op maat.

Nocturnes
Het museum in alle rust ontdekken kan tijdens een exclusieve privé nocturne. De ideale formule om uw leden of klanten te bedanken, uw jaarresultaten bekend te maken of een jubileumdatum te vieren. Tijdens een nocturne geniet je van een museumbezoek in combinatie met een receptie of walking dinner in het forum of in de hemicyclus onder een koepeldak in mat glas.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Vanaf station Gent-Sint-Pieters wandel je ca. 15 min. naar het MSK. Er zijn verschillende buslijnen tussen het station en het MSK. Met de wagen is het MSK bereikbaar via de verkeersaders E17 en de E40.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
AtelierruimteVV
CommissiezaalV
AuditoriumVV110
PatioVV230VV
HemicyclusVVV520VV
ForumVVV340VV
ZolderVV60
Zaal 4VV
Zaal 5VV
Zaal 14VV
Zaal 19VVVVV

Parkeren in de buurt van deze locatie

Park and rides buiten het centrum

Contact

Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer