Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

MODERN EVENT

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Anderlecht
Kommenstraat 36, 1070 Anderlecht, België
50 - 350 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

MODERN EVENT

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning

De nieuwe Business 2 Business evenementenruimte in Brussel voor uw meest spectaculaire ideeën!

Laat uw fantasie de vrije loop op deze ongewone plek. Een grote modulaire zaal verschillende ruimtes laat uw ideeën tot leven komen. Geniet van een panoramisch terras met uitzicht op een openbaar park, om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit onlangs gerenoveerde gebouw vormt een aantrekkelijke achtergrond voor uw privé- of bedrijfsevenementen: vergaderingen, seminars, conferenties, presentaties, cocktailparty's, walking diners, projecties, concerten, privéfeesten en nog veel meer. Geef uw gasten een illusie van ontsnapping tijdens uw evenement. Het ontwerp en de sculpturale architectuur verbergen een buitengewone evenementenruimte.  

Let op: alleen zakelijke events!

Wat het evenement ook is, Modern Event coördineert alle aspecten van de organisatie: van de eerste ontmoeting met de definitie van de doelstellingen en het concept, het opstellen van de belangrijkste boodschappen, de keuze van de locaties, de logistiek, de communicatie, de sfeer, het decor, de video- en fotoproductie, enz... Het is aan u om zich de lay-out volgens uw evenementen voor te stellen.   

Ons team van evenementenliefhebbers zal er alles aan doen om uw project tot een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat de zaal perfect aansluit bij uw behoeften. Wilt u meer informatie over onze zaal en de verschillende diensten die wij aanbieden om uw evenement te verbeteren? Wij beantwoorden graag al uw vragen per e-mail of telefoon.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
MODERN EVENT is ideaal gelegen en bereikbaar met de auto en met alle vervoersmiddelen, dicht bij het middagstation (achteraan) en de Ring.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Twee privéparkeerplaatsen met 70 plaatsen en 400 plaatsen. Er wordt een gratis pendeldienst aangeboden voor de reis van de parkeerplaats naar de locatie.

Contact

Kommenstraat 36, 1070 Anderlecht, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kommenstraat 36, 1070 Anderlecht, België
Toon mij het telefoonnummer