Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Loweide Seminar & Event Farm

  • West-Vlaanderen
  • Oostkamp
Ravenbosstraat, Oostkamp, België
10 - 300 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Loweide Seminar & Event Farm

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

In het West-Vlaamse Moerbrugge ( Oostkamp ) werd de 18e-eeuwse hoeve "Ravenbosch", volledig gerestaureerd. Deze hoeve ligt midden in het Houtland en is omringd door een historisch en uitgestrekt landschap van akkers en weilanden, bossen, dreven en kasteeldomeinen, boerderijtjes en kapelletjes. Deze streek bulkt van authenticiteit en gaafheid. Getuigen hiervan zijn de kronkelende landwegen en beekjes die nog steeds hun middeleeuws traject volgen.

Ben je op zoek naar een unieke evenementslocatie voor een congres, vergadering, managementstag of seminarie dan is Loweide Seminar & Event Farm de ideale stek.

Wil je een babyborrel, communie of jubileum in landelijke rust en volledig privé beleven dan moet je zeker eens langskomen in Loweide Seminar & Event Farm. De koffie staat steeds klaar.

Een snack, een drankje, High tea, lunch, ontbijt, een receptie of een volledig op maat gemaakt diner of buffet, dit alles is mogelijk. 

Loweide Seminar & Event Farm beschikt tevens over een aantal dubbele kamers met badkamer, zo hoef je na het event niet meer naar huis te rijden en kan je genieten van een welverdiende rust en een ontbijt in de Moerbrugse polders.

Locatie

Landelijk
De hoeve ligt midden in het Houtland en is omringd door een historisch en uitgestrekt landschap van akkers en weilanden, bossen, dreven en kasteeldomeinen, boerderijtjes en kapelletjes. Deze streek bulkt van authenticiteit en gaafheid. Getuigen hiervan zijn de kronkelende landwegen en beekjes die nog steeds hun middeleeuws traject volgen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De oude schuur10010080100
De hoeve50504050
De cottage30403040
Koetshuis met overdekt terras10010080100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeerplaatsen voldoende aanwezig

Contact

Ravenbosstraat, Oostkamp, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Ravenbosstraat, Oostkamp, België
Toon mij het telefoonnummer