Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Lotto Arena

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Schijnpoortweg 119, 2170, Merksem (Antwerpen)
100 - 8000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Lotto Arena

Live muziek
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Multimedia aanwezig

Je B2B-activiteit in de Lotto Arena
De Lotto Arena naast het Sportpaleis hoeft sinds de opening van haar deuren in 2007 niet voor haar buur onder te doen. In deze multifunctionele evenementenhal worden niet alleen concerten en andere shows georganiseerd maar ook topsportwedstrijden. De Lotto Arena is de thuishaven van basket eersteklasser Antwerp Giants. 

Ook bedrijven kunnen hier terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan mee profiteren van het sportieve imago en de sportfaciliteiten van deze zaal, en je kan er events opzetten voor maximaal 8.050 personen. De zaal in arenavorm volgens het blackbox-concept biedt een grotere intimiteit dan het Sportpaleis. Zij is makkelijk bereikbaar door haar ligging aan de afrit Deurne van de Antwerpse ring en beschikt over parkeerplaats voor meer dan 4.000 auto’s. Haltes van het openbaar vervoer bevinden zich vlak voor de deur. Voor kleinere activiteiten kan je terecht in de Lotto Suites of in het aanpalende Hospitality Center, dat op zijn beurt met het Sportpaleis in verbinding staat. Een combinatie Lotto Arena – Hospitality Center – Sportpaleis behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Lotto Arena ligt aan de afrit Deurne van de Antwerpse ring.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeer in de binnenstad op de parkings Roosevelt, De Keyser, Hopland of Horta van Interparking en kom vervolgens met het openbaar vervoer naar de Lotto Arena (vrij gebruik van trams en bussen met je toegangskaart). Je betaalt slechts 4 euro voor 6 uur parkeren wanneer je je parkeerticket valideert aan de zuil bij de onthaalbalie. Door die validering geniet je van het eventtarief wanneer je afrekent op de parking.

Contact

Schijnpoortweg 119, 2170, Merksem (Antwerpen)
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Schijnpoortweg 119, 2170, Merksem (Antwerpen)
Toon mij het telefoonnummer