Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Loft aan het water

  • Antwerpen
  • Grobbendonk
Herentalsesteenweg 81b, 2280, Grobbendonk
2 - 40 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk

Loft aan het water

Eigen catering
Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Uitzonderlijke vergaderlocatie voor jou alleen? Met privé butlerservice, uniek design en eindeloos uitzicht op water en bossen? 

Wil je het summum voor al je zintuigen? Samen met mensen die voor het bedrijf veel betekenen? Geheel privé met eindeloos zicht op natuur en architectuur? Met anders vergaderen in een unieke omgeving? Vol creativiteit, tijdloos en in een oase van rust? Welkom bij ...Loft aan het Water.

Loft aan het water is een ongekend concept in de bedrijfswereld waar creativiteit, ‘out of the box’ en volstrekte privacy en exclusiviteit belangrijk zijn. Het gebouw is van ongekende design&architectuur  met mega terrassen en een adembenemend zicht op water en bossen!

Volstrekte privacy is gegarandeerd want alles gaat door op jullie eigen locatie en met een simpel telefoontje zijn binnen enkele minuten jullie privé butlers aanwezig voor je Panoramic Brunch, Lunch of Diner te serveren… Zonder dat jullie zich moeten verplaatsen en zonder vreemde mensen rondom je heen zoals in traditionele seminarieruimtes en hotels…Loft aan het water heeft ook 3 exclusieve privéloges indien het voor jou essentieel is tijdens de vergadering ook afzonderlijk te vergaderen of een gesprek te hebben met 100% garantie dat niemand het kan horen want deze privéloges zijn 100% akoestisch geïsoleerd.

Meer nog: hebben jullie internationale gasten en wil je hen alleen het beste bieden zonder stress? Laat hen reeds de avond ervoor aankomen in 1 van de exclusieve overnachtingsruimtes die veel verder gaan dan een hotelkamer! Pure ontspanning met een eigen privé cinema room, infrarood element, kleursferen op maat, enz.. garanderen een perfecte nachtrust.  En 's morgens wordt het ontbijt geheel privé opgediend! Kom je uit je bijzondere privé lounge dan ben je direct in de vergaderruimte! Geen verplaatsing, geen ochtendstress van files of de weg vinden, enz… Beter kan je jezelf of internationale gasten niet voorbereiden op een perfecte meeting!

Ons uniek aanbod:

  • Top architectuur en design
  • Ongekende locatie met mega terrassen en eindeloos privé zicht op water en bossen
  • Unieke privé butler services voor 100% privacy garantie
  • 3 exclusieve privéloges om apart te vergaderen met 100% akoestische isolatie
  • Executive rooms met privé cinema, kleursferen op maat, infrarood element, privé butler service, perfect rust, etc.
  • Scoren met een unieke groene inspirerende setting en top design voor jouw klanten, anders vergaderen, receptie, privé diner, fotoshoot, video opnames, product lancering enz.

Welke formule u ook kiest, Loft aan het Water staat garant voor service, maatwerk en privacy!

Wilt u de volledige loft afhuren? Ook dat kan. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Ook voor seminaries, vergaderingen, recepties en feesten kunt u bij ons terecht. Er is ruimte voor +- 15 personen. 

Ieder bedrijf is uniek... daarom is iedere Nooz-ervaring ook uniek en werken wij volledig op maat in functie van jouw wensen.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Deze unieke locatie is gelegen aan het Albertkanaal. Perfect gelegen op slechts 2 km van afrit 20 E313.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ja4040404040

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid voorhanden

Contact

Herentalsesteenweg 81b, 2280, Grobbendonk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Herentalsesteenweg 81b, 2280, Grobbendonk
Toon mij het telefoonnummer