Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

LITC (p/a Nike Europese Logistieke Campus)

  • Antwerpen
  • Laakdal
Nikelaan 1, 2430, Laakdal
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

LITC (p/a Nike Europese Logistieke Campus)

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Dus je hebt de opdracht gekregen om een bedrijfs- of netwerkevent of teambuilding in elkaar te boksen? Je wil natuurlijk scoren bij de aanwezigen. En de locatie is daarbij vaak een cruciale factor. Waar ben je dan beter dan bij het LITC? Een uniek modern gebouw, gelegen in de duurzame groene campus van Nike, het grootste distributiecentrum van Europa? Het LITC werd ontwikkeld door architectenbureau signum+ en is een schoolvoorbeeld van de laatste technieken en materialen in duurzame passiefbouw.

Wat we je nog kunnen aanbieden?
Twee ruime aula’s voor begeesterende presentaties. Een open foyer, ideaal voor onthaal, beurzen of netwerken met collega’s en nieuwe gezichten. Een tentoonstelling van concrete innovaties in duurzame logistiek. Een belevingsmagazijn waar je al doende kennis kan maken met de logistiek. En een divers aanbod aan pedagogisch materiaal om spelenderwijs en interactief kennis te maken met de boeiende wereld van de logistiek. Zelfs een uitstapje naar de magazijnen van Nike, of een bezoek aan de containerterminal van Meerhout vlakbij behoort tot de mogelijkheden. Zeker aan te raden bij teambuildings! En we bieden je ook graag hulp. De organisatie van zo’n event of teambuilding lijkt soms een hele klus. Wij denken samen met je mee, zowel praktisch als inhoudelijk. We hebben daar al heel wat ervaring in, en weten perfect welke invulling past voor welke doelgroep. Samen maken we er een geslaagd event of een leuke teambuilding van!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Het fraaie LITC is gelegen in een filevrije omgeving, centraal in de regio Antwerpen-Limburg-Vlaams-Brabant en vlak langs de E313 Antwerpen-Hasselt. Het LITC maakt deel uit van de duurzame Europese Logistieke Campus van trendsetter Nike, een van de grootste distributiecentra in Europa

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de omringende Nike campus is er ruim gratis parkeergelegenheid

Contact

Nikelaan 1, 2430, Laakdal
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nikelaan 1, 2430, Laakdal
Toon mij het telefoonnummer