Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le Garde-Chasse

  • Luxemburg
  • Rendeux
Rue du Vieux-Moulin 1, 6987 Rendeux, België
10 - 75 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Le Garde-Chasse

Eigen catering
Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Le Garde-Chasse is de uitgelezen locatie voor uw meetings en seminaries
Diverse ruimtes en vergaderzalen met up-to-date voorzieningen staan steeds tot uw beschikking. Volgens uw wensen en noden werken wij een programma op maat voor u uit en organiseren wij de volledige catering. Van snelle hap tot sterrenmaaltijden. Voor kleine, middelgrote of grote groepen. 

Training
Wilt u het rendement van het aanwezige talent in uw organisatie verbeteren? Wildtrails richt avontuurlijke en originele programma's in voor bedrijven en verenigingen. We nodigen de deelnemers vrijblijvend uit om hun persoonlijke grenzen te verkennen en, zo mogelijk ook te verleggen. Ruim 15 jaar verzorgen wij voor onze (inter-) nationale klanten uit het bedrijfsleven en de private sector, trainingsprogramma's in de buitenlucht.

Product launch
Een nieuw product op de markt zetten lukt pas als de communicatie rond die lancering goed is uitgewerkt. Wij organiseren dan ook graag samen met u een evenement ter gelegenheid van de lancering van uw nieuw product of dienst. Ons engagement hierin gaat ver, heel ver. We denken met u mee ivm de catering, lokatie, activiteit, sfeerschepping, communicatie etc.

Management meeting
Een bedrijf dag in dag uit op koers houden is geen evidentie. Tussentijdse evaluaties en met de verantwoordelijken samen de krijtlijnen uittekenen zijn voor elke firma van levensbelang. Wij zorgen ervoor dat dit kan in een ontspannen sfeer en een comfortabele en aangename omgeving.
Enkele luchtige activiteiten tussendoor zorgen ervoor dat alle deelnemers met een frisse geest rond de vergadertafel zitten.

Coaching
Coaching is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Dit op basis van gelijkwaardigheid en in onderlinge interactie door situaties te analyseren, oplossingen te verkennen en in praktijk om te zetten. Wij bieden dan ook alle faciliteiten aan om uw team op een aangename en efficiënte manier nieuwe vaardigheden en inzichten bij te brengen.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Gelegen te Jupille nabij La Roche-en-Ardenne. Le Garde-Chasse is gelegen aan 4 km de La-Roche-en-Ardenne in het rustige dorpje Jupille aan de oevers van de Ourthe.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Rond het gebouw is er een uitgestrekte tuin & een ruime parking ter beschikking.

Contact

Rue du Vieux-Moulin 1, 6987 Rendeux, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rue du Vieux-Moulin 1, 6987 Rendeux, België
Toon mij het telefoonnummer