Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le Club House

  • Waals-Brabant
  • Eigenbrakel
Chaussée d'Alsemberg 1021, Eigenbrakel, België
10 - 400 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Le Club House

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Verras uw klanten en collega's door hen uit te nodigen op uw volgende evenement in het Clubhuis
Wij kunnen tot 250 personen verwelkomen voor een zittend diner en tot 400 personen voor een cocktail/wandelend diner.

Het is mogelijk om activiteiten te combineren (vergadering, lunch, golf, brunch, aperitief, seminarie, dansfeest...) of om slechts één van de mogelijkheden te kiezen. Afhankelijk van uw criteria en budget stellen we een gepersonaliseerde offerte op.

Meeting, Lunch & Golf formule
De laatste twee jaar hebben we vastgesteld dat micro-events de nieuwe trend zijn. In een wereld waar mensen worden overspoeld door reclame, is het belangrijk om weer oog in oog te staan met de mensen met wie we samenwerken. Bedrijven investeren meer en meer in hun relatie met hun klanten en nemen hen mee naar prestigieuze plaatsen om een moment te delen dat professioneel maar ook recreatief kan zijn.

Onze Meeting, Lunch & Golf formule garandeert een bevoorrecht moment met uw klanten. Stelt u zich eens een moment voor uw droomdag. U begint uw dag met een presentatie in een volledig uitgeruste vergaderzaal in het kasteel. Vervolgens wordt uw lunch geserveerd aan uw tafel op het terras of op de veranda met uitzicht op de rustige golfbaan. U sluit uw dag af met een golfinitiatie gegeven door een professionele golfleraar, die u misschien zelfs uitnodigt voor een kleine wedstrijd.

Golf Events
Een oud spreekwoord zegt: "Een zakenman is een man die 's morgens over golf op het werk praat, en 's middags op een golfbaan".

Welk niveau van golf u ook heeft, of de initiatie of wedstrijd wilt uitproberen, wij hebben de perfecte formule voor u. Golfen is een uitstekende manier om een relatie op te bouwen, of het nu gaat om een teambuilding, incentive seminar of een zakelijke bijeenkomst. Wij passen ons aan uw criteria aan, en binnen een tijdsbestek dat het beste bij u past.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Een authentiek kasteel gelegen op een prachtige golfbaan, ideaal gelegen op 15 minuten van Brussel en 10 minuten van Waterloo

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeren (400 plaatsen)

Contact

Chaussée d'Alsemberg 1021, Eigenbrakel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Chaussée d'Alsemberg 1021, Eigenbrakel, België
Toon mij het telefoonnummer