Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel van Hoen

  • Vlaams-Brabant
  • Geetbets
Kasteellaan 17, 3450, Geetbets
80 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel van Hoen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

In het Kasteel van Hoen in Rummen-Geetbets kan u terecht voor al uw feesten, meetings, seminaries en evenementen in een officieel als monument erkend complex. De voormalige kasteelboerderij stond jarenlang te verkommeren, maar werd recent gelukkig volledig gerenoveerd. Resultaat is een bijzonder stijlvolle feestlocatie. Van het middeleeuws slot bleef een unieke torenruïne over en van de 17de eeuwse kasteelhoeve zijn het poortgebouw, de stallingen en de schuur bewaard gebleven. De diverse feestzalen, de tuin en het terras zijn de ideale plaats voor kleine en grotere evenementen.

Droomt u er al van sinds u een klein meisje was om te trouwen in een kasteel? Dan wordt uw droom nu werkelijkheid! Uw huwelijk, communie, doopfeest of ander evenement kan in Kasteel van Hoen simpelweg niet fout lopen. Recepties zijn mogelijk tot 1.000 personen en de capaciteit kan uitgebreid worden met een tent op de gezellige binnenkoer. En uiteraard beschikt het kasteel over een professionele keuken, waar de beste koks uw catering tot in de puntjes verzorgen.

Ook uw bedrijfsfeest, productvoorstelling, congres, persconferentie, opleiding, meeting, workshop of ander bedrijfsevenement is bij het team van Kasteel van Hoen in goede handen. Alle faciliteiten zoals computer, internet, LCD-projecten, fax, geluidsinstallatie en flipchart zijn aanwezig.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk

De stad en tevens gemeente Geetbets bevindt zich in de provincie Vlaams-Brabant en maakt deel uit van het arrondissement Leuven en het kanton Zoutleeuw.. De gemeente telt ruim 5500 inwoners en is gelegen in een zeer groene bosrijke omgeving met talloze prachtige panden waaronder het kasteel van Bets (Heerlijckyt van Elsmeren), het prachtige klooster van Oriente in Rummen en uiteraard het kasteel van Hoen.

Het Kasteel bevindt zich aan de Kasteellaan en is makkelijk te bereiken via de autoweg N716

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is parkeergelegenheid nabij.

Contact

Kasteellaan 17, 3450, Geetbets
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kasteellaan 17, 3450, Geetbets
Toon mij het telefoonnummer