Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Commanderie

  • Limburg
  • Voeren
Sint-Pieterstraat 33, Voeren, België
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Kasteel Commanderie

Eigen catering
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

"Vergaderen bij Kasteel Commanderie is een beleving"

U wilt ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende doch rustgevende omgeving. Kasteel Commanderie biedt u de perfecte vergaderlocatie.

De ruimtes zijn sfeervol aangekleed en doen intiem aan, ongeacht het aantal deelnemers aan de meeting. De gekozen ruimte wordt geheel naar uw vergaderbehoefte ingericht. Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen en de nodige vergadertools zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-over et cetera. Vanzelfsprekend is een zeer goede Wifi verbinding aanwezig. Wij garanderen daarnaast absolute privacy. De rust die u zowel in het kasteel als in de directe omgeving vindt, maakt dat u ongestoord kunt vergaderen, trainen of brainstormen en echt even weg bent van de alledaagse drukte.

Teambuilding
Alle bedrijfsuitjes hebben effect op het team, maar soms is bij activiteiten teambuilding nadrukkelijk de bedoeling. Soms gaat het om de onderlinge verstandhouding of sfeer, soms om een structurele verandering in de manier van (samen)werken.

U wilt tijdens een teambuildingsdag de banden binnen uw team versterken en de communicatie bevorderen. Kasteel Commanderie is hiervoor de perfecte uitvalbasis. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale teambuildingsprogramma, waarin het nuttige en het aangename worden gecombineerd. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van onze sportieve, creatieve en culinaire activiteiten. Uiteraard is het mogelijk uw teambuildingsdag te combineren met een presentatie of een vergadering. De teambuilding activiteiten kunnen naar iedere doelstelling of thema worden aangepast en op maat aan u worden aangeboden.

Locatie

Aan het water
Landelijk
In het bos
Nabij luchthaven
Verstopt in de idyllische Belgische Voerstreek op 15 minuten van Maastricht en Luik

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ridderzaaljajajajaja655065
Vrouwenzaaljajajajaja353035
Buitenplein (tent)jajajajaja400300400

Parkeren in de buurt van deze locatie

wij bieden een grote parking

Contact

Sint-Pieterstraat 33, Voeren, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint-Pieterstraat 33, Voeren, België
Toon mij het telefoonnummer