Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

KADE14 Event Hall

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Rijnkaai 4, 2000 Antwerpen, België
150 - 1200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk

KADE14 Event Hall

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Welkom bij KADE14!

KADE14 is een multifunctionele venue aan de Rijnkaai op het trendy Eilandje van Antwerpen, gehuisvest in een iconisch en geklasseerd gebouw, De Shop, het voormalige Bureau voor Havenwerklieden, dat sinds 2001 tot het Vlaamse erfgoed behoort. Met KADE14 biedt het ervaren eventteam van JETSET EVENTS – de groep die tevens borg staat voor de successen van DOCK 3 en Antwerp Engineering Company – een veelzijdige evenementenhal aan die volledig moduleerbaar is naar de wensen van elke klant. Een black box voorzien van alle top-notch hi-tech-faciliteiten, die volgens eender welk thema kan worden aangekleed. 

Alles is mogelijk
Bij KADE14 kan u terecht voor een gezellige privé get-together van een honderdtal genodigden of een event van meer dan duizend deelnemers voor personeelsfeesten, productvoorstellingen, walking & seated dinners, bedrijfsfeesten of … waarom geen modeshow? Dankzij de centrale ligging is KADE14 bovendien vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Door ruime parkeermogelijkheden op wandelafstand (Parking Rijnkaai, Sluisstraat, Belvedère Park) blijft de auto een optie. 

Uw event in Kade14: succes verzekerd! 
Met KADE14 kiest u voor een historische en tevens iconische locatie voor uw event. KADE14 is als veelzijdige evenementenhal ongetwijfeld de juiste keuze voor een brede waaier van corporate events of privé-evenementen, zoals bedrijfs- en personeelsfeesten, persvoorstellingen en productlanceringen, walking & seated diners, seminaries en modeshows. Onze evenementenhal is als het ware een black box die moduleerbaar en flexibel kan worden ingedeeld om zo het perfecte droomdecor te creëren voor een succesvol evenement. Ons professionele en ervaren eventteam biedt dan ook de volledige ondersteuning tijdens zowel voorbereidingen, het event zelf, als de praktische afhandeling achteraf. 

One-point-of-contact
Team van experts die zoveel mogelijk uit handen nemen
Wij denken echt met u mee
Alles in huis, van entertainment tot techniek
Unieke en historische locatie
Diverse cateringmogelijkheden
Ruime parkeergelegenheid en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Gelegen aan de Rijnkaai op het trendy Eilandje van Antwerpen

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Event HallJa3508003601200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking Waannatie, Sluistraat en Belvedère Park op wandelafstand

Contact

Rijnkaai 4, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijnkaai 4, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer