Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Huis van Nu

  • Oost-Vlaanderen
  • Dendermonde
  • Dendermonde-Grembergen
Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
2 - 14 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Huis van Nu

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Het Huis Van Nu biedt een alternatief voor de klassieke vergaderformules in hotels. Wij geloven dat de sfeer en de omgeving van de vergaderzaal een invloed hebben op het groepsproces en het resultaat van het overleg.

Het Huis Van Nu ademt een warme en huiselijke sfeer en is daarom uitermate geschikt om, even weg van de dagelijkse werkomgeving, op locatie samen te komen met uw team, groep of organisatie. Of u komt om te vergaderen, voor teambuilding, opleiding of discreet overleg, u kunt zich hier ongestoord concentreren op wat echt telt. 

Het Huis Van Nu is ook het Huis Van u. U kunt immers vrij beschikken over het volledige huis waarbij de verschillende kamers kunnen dienen voor break-outs. Ook de keuken, eetkamer en zelfs de tuin zijn helemaal van u indien u het volledige huis reserveert. Vertrouwelijkheid is gegarandeerd en u zult niet worden gestoord.

Indien u in eerder beperkte kring wilt vergaderen of aan iets wenst te werken, kunt u ook een van de break-out rooms apart reserveren.

Het Huis Van Nu is een prachtig gerenoveerde villa uit 1929 met een aangename tuin. Als u het vergaderhuis als geheel reserveert heeft u de beschikking over:
*een gezellig salon
*een grote vergaderzaal met tafel voor 14 personen, uitbreidbaar tot 17 personen
*een ingerichte keuken
*een eetkamer die ook als break-out kan worden gebruikt en
*3 extra vergaderzalen die eveneens als break-outs kunnen fungeren. 

Trainingen en workshops voor groepen tot maximaal 20 personen zijn mogelijk, evenals lezingen voor een publiek tot 35 personen.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Huis Van Nu is ideaal gelegen te Grembergen (Dendermonde), in het midden van de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel, en ook op piekuren gemakkelijk te bereiken, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is parkeergelegenheid bij het huis zelf alsook in de onmiddellijke nabijheid

Contact

Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
Toon mij het telefoonnummer