Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Huis van Nu

  • Oost-Vlaanderen
  • Dendermonde
  • Dendermonde-Grembergen
Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
2 - 14 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Huis van Nu

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Vergaderen op locatie in huiselijke sfeer
Vergaderen, overleggen, afstemmen: voor teams en verantwoordelijken is dit een dagelijks gegeven. Af en toe is het nuttig om dit buiten de gewone werkomgeving te kunnen doen op een plaats, weg van de waan van de dag, waar men elkaar echt kan ontmoeten. En waar men zich volledig kan focussen. 

De sfeer en de locatie hebben een grote invloed op de inhoud en kwaliteit van een meeting. Dat doet het Huis Van Nu met zijn warme en huiselijke sfeer zeer zeker. Het Huis Van Nu is een vergaderhuis, een locatie waar bestuursorganen, teams, groepen of verenigingen in alle rust en discretie kunnen samenkomen om te vergaderen, te brainstormen, strategische sessies te organiseren, coaching gesprekken te houden, moeilijke of vertrouwelijke plannen te bespreken, gevoelige thema's aan te pakken,... in een omgeving die uitnodigt tot echte gesprekken.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Huis Van Nu is ideaal gelegen te Grembergen (Dendermonde), in het midden van de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel, en ook op piekuren gemakkelijk te bereiken, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is parkeergelegenheid bij het huis zelf alsook in de onmiddellijke nabijheid

Contact

Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hamsesteenweg 8, Dendermonde, België
Toon mij het telefoonnummer