Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Huis van de Bouw

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Tramstraat 59, 9052, Zwijnaarde
10 - 300 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Huis van de Bouw

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Het 'Huis van de Bouw' beschikt over 4 vergaderzalen, een computerlokaal en een ontvangstruimte die ter beschikking staan voor bij de bouw aanverwante organisaties. Daarnaast zijn ook alle andere geïnteresseerde organisaties van harte welkom.

Onze zalen worden verhuurd van maandag tot vrijdag 8u30 tot 22u30. Wenst u voor 8u30 te beginnen of na 22u30 te eindigen dan wordt een supplement gerekend per zaal / begonnen uur.

Het Huis van de Bouw beschikt over een aantal zalen die kunnen samen gevoegd worden met een totale capaciteit voor diners tot 150 personen en voor recepties tot 300 personen.

Zaal Horta
Standaard: klasopstelling voor 48 personen + 6 sprekers. In de zaal staan 4 rijen van 6 tafels in klasopstelling. Vooraan staan 3 tafels met 6 stoelen voor de sprekers. Er is een beamer van 3.000 ansilumen in het plafond ingebouwd die een perfecte projectie bij daglicht geeft.

 

Andere mogelijke opstellingen in de Horta:
Theateropstelling tot 80 personen

  • Ovaal - vergaderopstelling tot 22 personen

Zaal Magnel

Standaard: dubbele U voor 38 personen. Vooraan 1 tafel met stoel voor lesgever. In de zaal een dubbele U-vorm met 24 plaatsen achteraan en 14 plaatsen vooraan. Er is een beamer van 3.000 ansilumen in het plafond ingebouwd die een perfecte projectie bij daglicht geeft.

Andere mogelijke opstellingen in de Magnel:
Theateropstelling tot 60 personen

  • Ovaal - vergaderopstelling tot 22 personen

Leslokaal
Standaard: dubbele U voor 34 personen. Vooraan 1 tafel met stoel voor lesgever. In de zaal een dubbele U-vorm met 22 plaatsen achteraan en 12 plaatsen vooraan. Er is een beamer van 3.000 ansilumen in het plafond ingebouwd die een perfecte projectie bij daglicht geeft.

Beheerraadzaal
Standaard: ovale opstelling 24 personen. Lesgever staat vooraan. Op deze manier kunnen 24 personen comfortabel de spreker en het bord zien. Wij kunnen met deze tafels ook een volledige cirkel maken met plaats voor 28 personen. Ideale opstelling voor vergaderingen zonder projectie. De beamer wordt op aanvraag geplaatst.

Computerlokaal
Het computerlokaal heeft 12 pc's voor studenten en 1 voor de docent. De docenten pc wordt geprojecteerd op een scherm. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Neem de afrit Zwijnaarde op de snelweg. Vervolgens richting Zwijnaarde centrum. U komt dan op de tramstraat richting Zwijnaarde.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Hortaja-4880----
Zaal Magnelja-2060----
Leslokaalja-2060----
Beheerraadzaalja-13-----
Computerlokaalja-13-----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor de bezoekers van het Huis van de Bouw zijn een 150-tal plaatsen voorzien. Op aanvraag kunnen wij onze parking uitbreiden tot 320 plaatsen.

Contact

Tramstraat 59, 9052, Zwijnaarde
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Tramstraat 59, 9052, Zwijnaarde
Toon mij het telefoonnummer