Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hubermont, Space for Development & Leisure

  • Luxemburg
  • La Roche-en-Ardenne
Hubermont 4, 6983, Ortho
4 - 140 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Hubermont, Space for Development & Leisure

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bedrijfs-evenementen zijn corps-business voor Hubermont. Niet enkel biedt Hubermont de meest geschikte locatie en faciliteiten maar bovendien bieden we activiteiten aan die hun gelijke niet kennen ; bvb Equicoaching (Horse Whispering), OldTimer Rondrit, De Route van General Patton in oude Willy s Jeeps etc etc...

Eigenaar en Founder, Professor Herman Wittockx is bovendien een authoriteit op het gebied van bedrijfs coaching en Organisational Behavior..

De USP van Hubermont blijft echter het feit dat bedrijven kunnen genieten van het volledig, exclusief gebruik van alle faciliteiten.

Locatie

In het bos
Landelijk

Hubermont ligt in het hart van de Belgische Ardennen in het natuurpark Le Parc Naturel des deux Ourthes met een oppervlakte van 71.057 hectare.Het prachtig meer van Nisramont ligt op een uurtje wandelen en biedt een ongeziene rijkdom aan flora en fauna.

De gemeenten , Houffalize, Bertogne, Gouvy, Tenneville en Saint-Ode liggen op zeer korte afstand en La Roche, de toeristische trekpleister in de streek is slechts vier kilometer verwijderd. Hubermont was tijdens WO II het strijdtoneel voor de befaamde Slag van de Ardennen. Talrijke monumenten en legervoertuigen zijn daar vandaag nog steeds getuige van.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
L´Ecoleja404860-754860
Le Manoirja345060-3028-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime gratis parking voorzien aan beide gebouwen.

Contact

Hubermont 4, 6983, Ortho
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hubermont 4, 6983, Ortho
Toon mij het telefoonnummer