Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Aazaert

  • West-Vlaanderen
  • Blankenberge
Hoogstraat 25, 8370, Blankenberge
10 - 700 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel Aazaert

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Hotel Aazaert is de nieuwste aanwinst van de groep van Het Witte Paard. Het hotel straalt met zijn hedendaags-klassieke stijl gezelligheid en charme uit. U wordt er hartelijk en gastvrij onthaald in een stijlvolle omgeving met een persoonlijke en attente bediening. 

Gelegen in het hartje van Blankenberge op 100 m van de zee biedt Hotel Aazaert 58 luxueuze kamers, ruime seminariezalen (tot 90 pers.), garage/parking, restaurant en sfeervol salon met bar. 

Hotel Aazaert beschikt naast fitness en zwembad ook over een wellnessruimte. Deze wellness omvat sauna’s (70°, 90° & infrarood), hamam, voetbaden, douches en een relaxruimte. Het dakterras en de elegante veranda nodigen uit tot zalig relaxen. De kamers zijn ruim en luxueus met alle modern comfort. Na een heilzame rust geniet u van een gevarieerd ontbijtbuffet. 

De ruime vergaderaccommodatie, de ontspanningsmogelijkheden, de comfortabele kamers, de culinaire verwennerijen, de persoonlijke service, de centrale ligging vlakbij strand en zee zijn onze troeven om u een doeltreffend seminarie te kunnen garanderen. Wat de buitenactiviteiten betreft bieden wij u een waaier van mogelijkheden aan, in functie van het budget en het beoogde doel. Wij maken graag een voorstel op maat.

Het Witte Paard Hotels & Events is al 80 jaar gekend voor topentertainment aan de Vlaamse Kust. Sinds enkele jaren hebben we veel meer te bieden dan enkel amusement. Het unieke aan Het Witte Paard Hotels & Events is dat er naast een avondje vertier ook groepen tot 250 personen kunnen logeren en dineren. Bovendien stellen we 4 feestlocaties, met capaciteit van 100 tot 700 personen per zaal, ter beschikking voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, bal of andere aangelegenheden.

Locatie

Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Gelegen in het hartje van Blankenberge op 100 m van de zee

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja-2030----
Zaal 2ja-2230----
Zaal 1+2ja-5065----
Zaal 3ja-2230----
Zaal 5ja-1515----
Zaal 6ja-6590----
Zaal 7ja-3030----
Zaal 8ja-66----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een eigen parking

Contact

Hoogstraat 25, 8370, Blankenberge
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoogstraat 25, 8370, Blankenberge
Toon mij het telefoonnummer