Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hofke van Bazel

  • Oost-Vlaanderen
  • Kruibeke
Koningin Astridplein 11 – 13, 9150, Bazel
2 - 140 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hofke van Bazel

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

'Dit gastronomisch wellness-restaurant zal al uw zintuigen in vervoering brengen! Hofke van Bazel van Gina Miurin en Kris De Roy heeft het allemaal: een unieke locatie, een bijzonder sfeervol kader, een gedreven en enthousiast team, een uitmuntende chef en een voortreffelijke keuken. Kris De Roy, architect van zijn ‘Cuisine de cœur’, kookt met passie in naam van de pure smaak! Hier geniet u steevast van authentieke smaaksensaties en een onvergetelijke ambiance... en dit ongeacht of het nu gaat om een romantisch diner, een uitje onder vrienden of een zakendiner. Buitengewone menu’s en een lunchmenu dat elke dag vernieuwd is. ‘Suite & B by Hofke van Bazel‘ stelt u meerdere luxueuze Suites voor om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Tijdens de zonnige dagen kunt u terecht in onze tuinen. Een heerlijke plek met bloeiende lavendel, buxussen, kom tot rust bij het horen van onze vijver met fontein.

Beleef op een leuke manier de Polders van Kruibeke!
620 hectare autovrij natuurgebied op een boogscheut van Antwerpen en vlakbij Gent & Brussel. Wij kunnen verschillende ecologische voertuigen voorstellen om onze gasten ‘groen’ door dit gebied te loodsen, en dit op een leuke manier.

Groene droombeleving:
Verken de Polders ‘by bicycle’, picknick in het groen, geniet van een diner by candle-light in Hofke van Bazel. Droom zacht in één van onze luxueuze suites. Zalig vakantiegevoel... zo dichtbij!

Eco-retro met Moke in de Polder:
Ontdek de omgeving met deze elektrisch aangedreven retro buggy! Hofke van Bazel organiseert voor u leuke tochten doorheen gans het Waasland. Proef zo natuur, cultuur en gastronomie!

Samen op stap met de ‘witte fluistertrein’:
Laat je verleiden door een ‘Oriënt-Express gevoel’... Hofke van Bazel laat je luxueus genieten op fluwelen kussens met een glas Champagne in de hand van de groene charmante omgeving en de mooie bezienswaardigheden!

Dit alles werken we graag op maat voor u uit!

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Bazel (Kruibeke)

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid voorhanden

Contact

Koningin Astridplein 11 – 13, 9150, Bazel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Koningin Astridplein 11 – 13, 9150, Bazel
Toon mij het telefoonnummer