Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hof te Rhode

  • Vlaams-Brabant
  • Diest
Rodestraat 7, 3290, Diest
10 - 400 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hof te Rhode

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De mooiste momenten in uw leven? Die verdienen een stijlvol feest in een oase van rust, groen en gezelligheid. Ook voor zakelijke aangelegenheden is Hof te Rhode de uitgelezen plek. Want zowel een intiem feest als een business meeting verdient een menu op maat. Chef Felix Alen, zijn vrouw Conny, zoon Levi en schoondochter Marieke staan dan ook klaar om u op uw wenken te bedienen.

2 generaties, 1 doel
Wat Hof te Rhode zo uniek maakt? Het is groots en toch persoonlijk, sereen en sfeervol, klassiek en eigentijds. Aan de basis van dit verhaal staat chef Felix Alen, wiens smaaksensaties door de jaren heen hun stempel wisten te drukken op het familiebedrijf. Net als in zijn keuken voel je bij Hof te Rhode de hedendaagse accenten binnensluipen. Voor die vernieuwende visie zorgen Levi Alen en zijn vrouw Marieke. En hoewel er nu twee generaties aan het hoofd staan van Hof te Rhode, blijft het doel nog steeds hetzelfde: elk feest tot in het kleinste detail verzorgen. 

Maatwerk
Om van elke gelegenheid opnieuw een onvergetelijke dag te maken, hebben ze bij Hof te Rhode alle troeven in handen. Zowel de grote zaal als de wintertuin lenen zich perfect als feestruimte. De feestzalen liggen omringd door een groene ‘heerlijkheid’ van twee hectaren groot. Deze idyllische oase is de perfecte locatie voor een receptie in het groen of een huwelijksfotosessie. Een inzegening in de tuin? Dat kan, net als overnachten in de bruidssuite of de gastenkamers. Ook wat het menu betreft, levert Hof te Rhode maatwerk af. Samen met u bespreken Felix Alen en zijn rechterhand Roland van Koeckhoven de mogelijkheden en doen ze een seizoensvoorstel op maat. Want of u nu met twintig mensen feest, of met driehonderd, u zult steeds het gevoel hebben dat u persoonlijk wordt bediend. 

Jong en oud
Hof te Rhode organiseert het hele jaar door originele en stijlvolle evenementen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Naast de gekende kook-, wijn- en initiatieavonden van Xaverius of het felbegeerde jachtfestijn is het aanbod uitgebreid met activiteiten voor een jonger publiek, zonder de bestaande klanten van Hof te Rhode uit het oog te verliezen. In januari worden de activiteiten voor het voorjaar bekend gemaakt, in september die voor het najaar. 

Ook voor business
Een bedrijf leiden is niet elke dag een feest. Maar soms mag business wel een beetje een festijn zijn. Meer dan vroeger wil Hof te Rhode ook het kader zijn voor zakelijke aangelegenheden. Een personeelsvergadering, congres, seminarie, businessmeeting, productvoorstelling, teambuilding of een bedrijfsfeest? Dan zit u goed in Hof te Rhode dankzij haar centrale ligging en ruime parking. Bovendien zijn er verschillende seminarieformules mogelijk en is de nodige apparatuur en techniek voor handen. Feest of vergadert u niet in Hof te Rhode? Dan verzorgt de catering- en traiteurafdeling uw feest of evenement waar u maar wilt.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De feestzalen liggen omringd door een groene ‘heerlijkheid’ van twee hectaren groot.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalja-----228218
Salonja-----44-
Salon Bissja-----28-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime parking voorhanden

Contact

Rodestraat 7, 3290, Diest
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rodestraat 7, 3290, Diest
Toon mij het telefoonnummer