Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Moment

  • Vlaams-Brabant
  • Scherpenheuvel-Zichem
Abdijstraat 1 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België
10 - 400 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Het Moment

Wifi aanwezig
Fotoreportage

Het Moment is het belevingscentrum van de Abdij van Averbode. Iedereen is van harte welkom om binnen de muren van de abdij te genieten van de vier Averbode-producten: bier, kaas, brood en peperkoek. Er is een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding ontdekken. Een unieke plek op het kruispunt van de drie provincies waar het aangenaam toeven is in de rustgevende omgeving van een abdij met een actieve gemeenschap norbertijnen. Het Moment wordt uitgebaat door Sense, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geeft om de draad van hun carrière weer op te pikken.

Sinds kort kan je naast het bezoeken van Het Moment en het ontdekken van alle ambachtelijke producten ook de meest exclusieve feesten en events organiseren op de site van de Abdij van Averbode. We geven de kans aan bedrijven om hun bedrijfsfeest, personeelsdiner, productpresentatie, receptie, enz. in de prachtige omgeving van Het Moment te laten plaatsvinden. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en een bezoek om Het Moment beter te leren kennen. 

Locatie

In het bos
Landelijk
Abdijstraat 1, 3271 Averbode

Parkeren in de buurt van deze locatie

Navigatie-adres voor inkom en parking: Herseltsebaan 2, 3271 Averbode Voor bezoeken met een touringcar: er is een op- en afstapplaats voor bussen op het plein voor de abdij (einde Poortbergstraat). Hier kunnen passagiers afgezet en opgepikt worden. Bussen kunnen parkeren op de parking van De Vijvers, aangeduid met Parking 4 langs de weg. Wanneer de groep wenst te vertrekken, kan zij de chauffeur verwittigen en kunnen ze zich naar de opstapplaats begeven. Het is niet toegelaten voor bussen om de parking van Het Moment (Herseltsebaan 2) op te rijden!

Contact

Abdijstraat 1 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Abdijstraat 1 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België
Toon mij het telefoonnummer