Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hertog Jan

  • West-Vlaanderen
  • Zedelgem
Loppemsestraat 52, 8210 Zedelgem, België
10 - 350 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hertog Jan

Wifi aanwezig

Hertog Jan*** beschikt over twee communicerende zalen die gescheiden kunnen worden door middel van een naadloos geïntegreerde schuifdeur. Beide zalen geven rechtstreeks uit op het ruime terras en de fenomenale tuin, een eenheid die zorgt voor een aangename en relaxte sfeer onder uw gasten. 

Bij mooi weer kunnen de glazen schuifdeuren openen, waardoor de zaal rechtstreeks overvloeit in het terras zodat de huwelijksplechtigheid eveneens in de prachtige tuin kan georganiseerd worden.

Sinds juni 2019 kozen Gert en Joachim voor een exclusieve samenwerking met Atelier Ducheyne. Voor de catering bij Hertog Jan*** zijn 2 opties mogelijk:

Optie 1:

U huurt Hertog Jan en doet daarbij een beroep op onze vaste cateringpartner Atelier Ducheyne. Dankzij Niek Ducheynes jarenlange ervaring aan de zijde van topchefs en vlotte organisatie is uw event in goede handen. Leg gerust hier jouw F&B-wensen voor aan Atelier Ducheyne. Zij koppelen met plezier terug over uw persoonlijke aanvraag.

http://atelier-ducheyne.be/

Optie 2*:

U huurt niet alleen Hertog Jan, maar gaat daarnaast voor de exclusieve Hertog Jan-touch van uw event, waarbij Gert het menu persoonlijk samenstelt en Joachim daarbij de wijnen op maat selecteert. Voor deze formule worden beide heren ondersteund door het team van Atelier Ducheyne. Tijdens het feest zijn Gert en Joachim aanwezig.

*Houd er rekening mee dat deze optie slechts beperkt geboekt kan worden en steeds afhankelijk is van de beschikbaarheid bij zowel Gert, Joachim als Niek.

Locatie

Landelijk

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een grote parking ter plaatse

Contact

Loppemsestraat 52, 8210 Zedelgem, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Loppemsestraat 52, 8210 Zedelgem, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!