Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Haspenhoeve Herstappe Tongeren

  • Limburg
  • Herstappe
Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
10 - 100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Haspenhoeve Herstappe Tongeren

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Meet@Haspenhoeve in Herstappe Tongeren

Organiseer uw meetings en conferenties in het kleinste dorp van België, 2 vergaderzalen tot uw beschikking, aparte gratis parking en catering op aanvraag. Ook ideaal voor teambuildings, babyborrels, lunches, diners, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, communiefeesten en lentefeesten,...

Op ’10 minuten van Tongeren midden in de Euregio, in dit unieke kader van groen en rust, wandel–en fietsplezier vindt u de Haspenhoeve. Binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’), Hasselt (25’) en Aken (45’). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt!

De ideale locatie voor uw vergaderingen in het groen die u eventueel kunt combineren met een op maat gemaakte teambuilding.  Brainstormen in onze tuin of in onze binnekoer het kan allemaal!

Al onze vergaderzalen zijn uitgerust met WIFI, een beamer en een flipchart. Is er een zaal te weinig of wilt u met meer mensen komen dan voorzien dan is het mogelijk om een extra tent op onze parking en/of op onze binnenkoer te plaatsen.

Door onze samenwerking met verschillende lokale cateringbedrijven proberen wij zoveel mogelijk regionale streekproducten te promoten die dan ook telkens terug komen bij onze koffiepauzes, lunches en diners.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Haspenhoeve Herstappe Tongeren, dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg. In dit unieke kader is rust, wandel–en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’), Hasselt (25’) en Aken (45’) en Brussel ('45). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt!

Herstappe is puur natuur in het kwadraat!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Jan zonder Vreesja323672-1005050
Ambiorixja283672-1005050
Binnenkoerja----350150-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De gasten van Haspenhoeve Herstappe Tongeren hebben een GRATIS parkeerplaats tot hun beschikking.

Contact

Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
Toon mij het telefoonnummer