Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Haspenhoeve Herstappe Tongeren

  • Limburg
  • Herstappe
Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
10 - 100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Haspenhoeve Herstappe Tongeren

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België: Herstappe. Dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg. Herstappe, gelegen in het zuiden van Haspengouw, is slechts één vierkante kilometer groot en behelst twee straten en enkele huizen rond de kerk. Kortom, in Herstappe is alleen vredige stilte, duidelijk hoorbaar!

De Haspenhoeve
is een authentieke vierkantshoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert van 1782. De Hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met elk een eigen ingang, badkamer en toilet. De ontbijtzaal, die tevens als multifunctionele ruimte dienst doet, is ondergebracht in een bijgebouw met afzonderlijke ingang. In dit bijgebouw zijn ook 3 vergaderzalen voor maximaal 50 personen.

In dit unieke kader is rust, wandel–en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’), Hasselt (25’) en Aken (45’). 

Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt! Herstappe is puur natuur in het kwadraat

In dit unieke kader is rust, wandel – en fietsplezier gegarandeerd!

Meet@Haspenhoeve
Organiseer uw meetings en conferenties in het kleinste dorp van Belgie, 2 vergaderzalen tot uw beschikking, aparte parking en catering op aanvraag. Ook ideaal voor teambuildings, product presentaties, babyborrels, lunches, diners, verjaardagsfeesten,...

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Haspenhoeve Herstappe Tongeren, dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg. In dit unieke kader is rust, wandel–en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’), Hasselt (25’) en Aken (45’) en Brussel ('45). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt!

Herstappe is puur natuur in het kwadraat!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Jan zonder Vreesja323672-1005050
Ambiorixja283672-1005050
Binnenkoerja----350150-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De gasten van Haspenhoeve Herstappe Tongeren hebben een GRATIS parkeerplaats tot hun beschikking.

Contact

Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe, België
Toon mij het telefoonnummer