Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fort19

  • Antwerpen
  • Zwijndrecht
Fortlaan 19, 2070, Zwijndrecht
2 - 30 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk

Fort19

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Fort19 is een oude schrijnwerkerij die volledig gerenoveerd werd tot een plek om te vergaderen, presenteren, brainstormen, feesten en lekker eten. Met klanten, vrienden of collega’s. Bij Fort19 kan u terecht voor unieke vergaderingen en seminaries op maat. Er zijn twee multifunctionele ruimtes: het gelijkvloers en een mezzanine. U kan vergaderen aan vergadertafels of in comfortabele zetels. De opstelling kan naar keuze worden bepaald.

Elke ruimte heeft daglicht en het nodige didactische materiaal zoals beamer en flipchart zijn aanwezig, alsook wifi. Op het gelijkvloers is er een open haard en een ruim terras met houten banken en tafels. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en ook het openbaar vervoer is op wandelafstand.

Wij voorzien catering van a tot z, naargelang uw wensen, voorkeuren en budget. Een gezond ontbijt met verse sappen, fruit, brood, ... - een heerlijke lunch met dagverse producten - energieke coffee breaks - .... zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Landelijk
Fort19 is ideaal gelegen in Zwijndrecht, dichtbij de oprit van de E17 en ook het openbaar vervoer is op wandelafstand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Fort19ja14162412301430

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is mogelijk in de straat zelf en is gratis. Indien gewenst kan u ook gebruik maken van onze private parking (niet overdekt).

Contact

Fortlaan 19, 2070, Zwijndrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Fortlaan 19, 2070, Zwijndrecht
Toon mij het telefoonnummer