Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fonteinhof

  • Limburg
  • Borgloon
Fonteinhof 1, 3840, Borgloon
10 - 400 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fonteinhof

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen in de Fonteinhof
Wij beschikken over een grote zaal. die op een mooie manier op te delen is in kleinere delen. De totaal capaciteit voor een zittend diner loopt op tot een 360 tal personen. Indien het feest een receptiestijl heeft of een walking-dinner is, kan het aantal personen natuurlijk nog hoger oplopen.  De feestzaal beschikt over een volledig professionele keuken, die centraal gelegen is in de zaal. Tegen de keukenblok is aan beide zijdes een toog aangebouwd, hier tussenin bevinden zich discrete schuifdeuren die de zaal  kleiner kunnen maken indien de volledige capaciteit niet nodig is. 

Het sanitaire gedeelte is op het eerste verdiep. We hebben ook aan mindervalide personen gedacht door een lift te installeren, zodat ook zij naar het eerste verdiep kunnen. Voor het hoofddeel van de zaal hebben we geopteerd voor een moderne invulling van de ruimte, we hebben een mezzanine gemaakt waardoor je onder in de zaal tot in de nok van de feestzaal kunt kijken. Door de glazen balustrade en met op maat gemaakte tafels kunnen de gasten die boven verblijven perfect de sfeer van beneden meemaken. Ook voor de verlichting hebben we gekozen voor een moderne tint met zwevende ufo- lampen die van kleur veranderen indien gewenst en opbouwspots die te richten zijn. De zaal is voorzien van een zeer moderne muziekinstallatie van Bose en is uitgerust om speechen te geven en achtergrond muziek af te spelen. De zaal is zeer goed akoestisch geïsoleerd zodat andere hotelgasten en buren geen hinder ondervinden.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Het Fonteinhof ligt in alle rust op slechts 10 min van Sint-Truiden en 10 min van Tongeren.Luik, Genk en Hasselt kan men van hier op 20 min bereiken.Maastricht ligt op 30 min. Leuven op 40 min en Brussel is binnen de 60 min haalbaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Grote Zaalja----400300400
De Tuinkamerja----454545

Parkeren in de buurt van deze locatie

Genoeg parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Fonteinhof 1, 3840, Borgloon
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Fonteinhof 1, 3840, Borgloon
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!